Adlibris Awards – En gala som lyfter medarbetare på Adlibris och firar de framgångar som skett under året. En generös gala, en riktigt härlig kund och där vi på Koncept & Event fick addera magi för andra året i rad!

Det blev hela 160 deltagare på Adlibris Awards som gick av stapeln den 9 februari på Nalen i Stockholm. Adlibris Projektledare Maria är en beställare som vet vad hon vill ha och gärna axlar ansvaret tillsammans med oss på Koncept & Event. En perfekt kombination om du frågar oss.

Kvällen går ut på att lyfta de interna insatser som man sett på Adlibris under året som passerat och hylla de medarbetare som gör det där lilla extra för bolaget. Under sex tillfällen delades den fina statyetten och det vackra diplomet ut till medarbetare på Adlibris. Prisutdelningen som hölls mellan maträtterna varvades med spännande och roliga utmaningar som fick deltagarna att dra på smilbanden, tänka några varv extra och röra på sig, en perfekt form av underhållning eftersom att deltagarna hela tiden var på alerten. Vilket såklart bidrog till mer energi under hela kvällen!

Deltagarna anlände klockan 18.00 för en fördrink och efter ca 15 min hörde man Kodjo Akolor i en spökmick som hälsade alla deltagare välkomna. Han presenterade även första uppdraget som var ett Mingelbingo. Här gällde det att snabbt att mingla runt för att pricka in fem i rad och samla poäng till sitt bord som också var det lag man tilldelades resten av kvällen. När bingot var avklarat erbjöds man en spelpjäs ur en korg. Spelpjäsen symboliserade ditt bord. Alla med samma sorts pjäs fick sitta vid samma bord för att slumpmässigt avgöra bordsplaceringen.

Jonas Karlén, VD för Adlibris, hälsade alla välkomna och berättade historien om Nalen för att sen påa Kodjo Akolor. Kodjo presenterade nästa uppdrag och gick igenom programmet för kvällen. Uppdragen som följde var bland annat att hålla ett spontant tal, få ett annat bord att skåla och starta vågen för hela rummet. Vi höll noga reda på poängställningen och spänningen var olidlig.

Vi hade vår fotograf Andres på plats som fångade stämningen på plats och tog fina bilder på alla vinnare och deltagare under kvällen. Nalens personal var riktigt magisk och det blev verkligen en minnesvärd kväll för alla inblandade!

Från kunden själv!

Vi tog ett samtal med Maria Jefferyd, Office och Project Manager på Adlibris. Som bland annat jobbar med att skapa en fin företagskultur och förankra företagets värderingar. Men även ser till att skapa initiativ som hyllar framgångar och kollegor, bland annat genom Adlibris Awards.

Hur fungerar samarbetet tillsammans med Koncept & Event och hur gynnar samarbetet Adlibris Awards?
Att ha ett samarbete med er, som förstår oss och vad vi tycker är viktigt – är oslagbart. Jag har haft förmånen att jobba med samma team och projektledare vid dessa event och det underlättar enormt att ha er med under planering och genomförande.

Ni gjorde era event inhouse tidigare, på vilket sätt underlättar det för er att jobba tillsammans med en byrå som Koncept & Event?
Ur personlig synvinkel så underlättar det jättemycket att jag kan fokusera på dom interna bitarna inför dessa planeringar samt också att andra arbetsuppgifter hinns med. Att kunna lämna över en del jobb och veta att slutresultatet blir som man tänker sig är fantastiskt.

Att ha en projektledare från er som förstår oss och vad vi tycker är viktigt är
oslagbart!

160

Antal gäster

9/2 2024

Datum

Nalen

Plats

Nyfiken?

Kontakta oss så berättar vi mer.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Feeling idag

Standard
Summer mode
Feeling green