Jubileum

Arrowhead 10 år

Arrowhead är ett av Sveriges främsta exportföretag inom spelutveckling. I våras fick vi förfrågan att arrangera Arrowheads 10-årsjubileum. Urspungsidén med arrangemanget var såklart att fira tio år men också att skapa ett evenemang som hyllade hela gaming-industrin!

Vi behövde en stor men flexibel anläggning där vi kunde styra utseendet i lokalen då deltagarantalet på evenemanget kunde bli allt mellan 300-800 gäster. Valet blev K-Märkt som ligger vid Garnisonen, centralt läge och flexibel lokal men framförallt otroligt hög nivå på både mat och service.

Ambitionen var att bjuda in spelutvecklare från andra företag och resultatet blev att 500 av 600 gäster kom från andra företag inom industrin.

Gästerna möttes av flera underhållningsinslag under kvällen och vi skapade ett Fun Zone fyllt med aktiviteter så som pingisbord, arkadspel, soffgrupper och TV-spelshörna där gästerna fick prova på att spela Arrowheads spel Helldivers. Vi satte ihop en skräddarsydd eldshow i K-Märkts fontän till gästernas glädje och på scen hade vi Sveriges mest bokade Gaming-band, Dunderpatrullen, som skapade en otrolig show med inslag av både DJ, trummor och keyboard.

”Huge thanks again for a great party, you guys did an amazing job!”

Vill du veta mer?

+4670 – 570 56 40
viktor@konceptochevent.se

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

600

Antal gäster

17/5 2019

Datum

K-Märkt

Plats

Nyfiken?

Kontakta oss så berättar vi mer.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Feeling idag

Standard
Summer mode
Feeling green