146 599

  • Serverade gäster

Fika?

Hur kan vi hjälpa dig?

+468 – 410 367 90 hej@konceptochevent.se
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Artikel: Våra kunder nominerade oss till Årets Byrå 2020

I januari fick vi reda på att vi hade blivit nominerade som en av fem byråer till Årets Byrå 2020 (i en av två klasser). Tävlingen, som arrangeras av Regi, bygger på en omfattande undersökning där våra kunder får svara på frågor om oss och hur väl vi levererar inom olika områden.

Det är extra kul att bli nominerad första året vi ställde upp. Vi hade ett fantastiskt 2019 där vi nådde ännu länge i relationen och engagemanget med våra kunder, vi gjorde helt enkelt fler stora projekt. 2018 omsatte våra tio största projekt knappt åtta miljoner kr, 2019 mer än dubblade vi det och omsatte drygt 16 miljoner i de tio största projekten. Det var också anledningen till att vi kände att det var dags att prova våra vingar i den här typen av sammanhang.

2019 blev genombrottsåret
Vi har haft en fin utveckling över tid, men för mig personligen känns 2019 verkligen som genombrottsåret. Bättre, fler och mer variation på projekt tillsammans med att vi verkligen tryckte på gasen när det kommer till rekrytering av duktiga medarbetare. Den här nomineringen, och om vi skulle lyckas vinna, är något jag ödmjukt ser fram emot att dela med just hela teamet, vi är på en sån hejdundrande resa tillsammans och den har bara börjat!

Inte särskilt imponerad av moderniteten
Regis undersökning bygger primärt på frågor om kreativitet, strategisk kompetens, digital förmåga, proaktivitet, affärsnytta och engagemang. Hela vårt koncept vilar på hörnstenar som affärsnytta (eller kundvärde som jag ofta pratar om), engagemang och proaktivitet. Tre saker som tillsammans med tydlighet är våra främsta ledord. Under 2019 började vi också prata internt om att vi skulle bli mer moderna. Jag är inte särskilt imponerad av moderniteten i vår bransch, många är superduktiga men sett över hela branschen överlag, nja. Det är 2020 liksom, det duger inte att på en undersida döpt till ”hållbarhet” kommunicera att man ska skriva ut mindre papper och föreslå ekologisk mat till sina kunder. Det var modernt för 20 år sedan, om det ens var modernt då.

Vi ska ligga i framkant
Vår bransch bör ligga i framkant och det var det vi bestämde att vi skulle göra. För oss blev, det vi ville utveckla för att bli mer moderna, just kreativiteten och det digitala men även att jobba aktivt med hållbarhet. När vi pratar om just kreativitet pratar vi alltid om att vi ska vara modernt kreativa. D.v.s. skapa samtida, snyggt producerade koncept och idéer som är kostnadseffektiva, tidseffektiva och resurseffektiva. För inget kan väl vara mindre modernt än ineffektivitet, tänker jag. Långsamma, omständliga och dyra processer är definitivt mindre hållbart än att skriva ut papper. Förmodligen sämre än att köra dieseltraktor också.

Spännande att ta del av resultaten
Undersökningen speglar därmed både vårt fundament men också vår pågående utvecklingsprocess väldigt bra. Förutom att det såklart är glädjande att våra kunder tycker att vi är så bra på detta, så pass att vi är nominerade, ska det också bli väldigt spännande att ta del av svaren för att se vad kunderna faktiskt tycker och vad vi kan utveckla ytterligare.

Vi opererar på bred front
Jag vet inte hur det kommer gå på galan den 20 februari. Jag vill alltid vinna, förstås, men det är svårt att spekulera i. Vår bransch är väldigt bred och att jobba med Event & Brand Experience kan innebära väldigt många olika vinklar. Av alla de andra åtta byråerna som är nominerade i både klasserna är det bara fyra som vi har stött på när vi varit ute och pitchat mot kund och bara två som vi stött på fler än en gång. Vi opererar alltså på många olika fronter. Men, jag är tävlingsmänniska djupt in i själen, självklart tror jag att vi vinner, vi hade ett magiskt 2019!

Nästa gång jag skriver vet vi hur det har gått. Återigen, stort tack till alla våra fina kunder som nominerat oss, det betyder väldigt mycket. Alltså inte just själva nomineringen utan att ni tycker om oss och det vi gör, tack!

Vill du veta mer?

+4670 – 818 27 88
niklas@konceptochevent.se

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Senaste artiklarna

Gåvornas högtid – ta vara på de skattefria möjligheterna

24 november, 2021 / Det är mycket som ska hinnas med under de närmsta veckorna, inte minst att se till att dina anställda får en julklapp att glädjas åt. Förra året slopades tillfälligt företagsbeskattningen för gåvor upp till 1000 konor, i år dubblas beloppet och presenter för 2000kr blir skattefria för dina anställda. Väljer man som företag att kombinera den tillfälliga gåvan med årets julklapp kan man skattefritt ge sin personal julgåvor för 2500 kronor per person. Ett ypperligt tillfälle att visa personalstyrkan lite extra uppskattning för arbetet....

På ständig Utvecklingsjakt – möt Siri

11 november, 2021 / Siri anser att det alltid finns mer att upptäcka och lära sig och hon hoppas att hon aldrig känner sig färdiglärd. ”Kreativitet har varit den stora drivkraften i nästan hela mitt liv, så jag ser det som en självklarhet att det är så det kommer fortsätta att vara.”...

Från LIA till Fast Anställning – möt Andres

14 oktober, 2021 / Andres Zuniga gjorde sin LIA som Online Video Producer här på Koncept & Event. Tack vare hans förmåga att vara noggrann trots ett högt tempo, att han aldrig missar en deadline samt hans härliga attityd var det en självklarhet för oss att anställa honom när han tagit examen....

Platsannons: Vi erbjuder LIA-plats

27 september, 2021 / Nu erbjuder vi en givande och utvecklande LIA-plats för en student som är nyfiken, gillar att utmana, att utmanas och som älskar event!...

Vill du veta mer?

Kontakta oss så berättar vi mer.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Feeling idag

Standard
Summer mode
Feeling green
×

Vi bjuder på fika!

Vill du veta mer om Koncept & Event, söka jobb hos oss eller bara träffa vår vakthund Coco? Hör av dig så ses vi på en fika på vårt kontor!


  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
×
+468 – 410 367 90
hej@konceptochevent.se
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.