Beijer Partner Preview

Beijer Partner Preview är ett event där alla Beijers leverantörer från Sverige och våra nordiska grannländer samlas under ett och samma tak för att under två fullspäckade dagar gå igenom allt ifrån logistik till framtidsspaningar! Det är tredje gången koncept och event arrangerar detta tillsammans med Beijer och målet med arrangemanget är att dela insikter och skapa kvalitativa möten med alla leverantörer för att tillsammans fortsätta den gemensamma framgångsresan!

Planeringen för vårt tredje Beijer Partner Preview startade direkt efter sommaren. Vårt mål och strävan efter att leverera på nya nivåer verkar ha lyckats då undersökningen som gjordes efter eventet visar att deltagarna tyckt att det var den bästa konferensen hittills.

Beijer är en tacksam kund då de vet vad de vill och samtidigt är öppna för inspel, förslag och förändringar. För detta event hade Bejier ett färdigt koncept men behövde hjälp med delar som logistik, körschema, moment runtomkring eventet och detaljer för att eventet ett snäpp till!

Beijer sätter oftast agendan och innehållet själva men vi står för att hela arrangemanget ska bli en minnesvärd upplevelse. I vissa projekt behöver man påvisa vilka behov kunden har. Behov som kunden kanske från början inte visste att de hade. I det här fallet fick vi komma med värdefull input för att göra middagen och prisutdelningen extra minnesvärd. Årets Partner Preview startade med att alla 240 leverantörer från både Sverige och våra nordiska grannländer träffades på Steam i Västerås för en halvdagskonferens. Eftersom det var så många deltagare så skapades en känsla av “take over” kring hotellvistelsen vilket alltid är positivt för sammanhållningen i gruppen. Efter konferensen hade vi abonnerat Voltage Pool Club för lite härligt häng innan incheckning skulle ske. Alla träffades sen igen under en trerättersmiddag och prisutdelning tätt följt av häng i Turbine för spel, karaoke och trevligheter!

Dag två bestod av en tripp till Eskilstuna där Bejier byggt ett enormt centrallager på 63 000 kvm. För att göra upplevelsen av lagret snäppet härligare att vistas i hade vi byggt upp olika miljöer som vi deltagarna kunde besöka. En trevligare mötesdel för inspirerande möten, en del med scen där sittplatserna bestod av lastpallar, en aktivitetsdel med trekamp och en matdel där vi erbjöd godisbord och matiga hamburgare. Det blev såklart en ruff miljö men samtidigt mer inspirerande! Från scenen pratade bland annat Beijers VD om centrallagret och påvisade alla möjligheter som lagret ger!

Det blev en fin och bra inramning av båda dagarna och stämningen var verkligen härlig rakt igenom!

230

Antal gäster

9/2 2023

Datum

Eskilstuna

Plats

Nyfiken?

Kontakta oss så berättar vi mer.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Feeling idag

Standard
Summer mode
Feeling green