Bonnier News Commercial

Bonnier News Commercial Conference and Awards

Vi har arbetat med Bonnier News ett flertal gånger men just denna upplaga av Bonnier News Commercial Conference & Awards var ett event i helt ny tappning. Bonnier News Sales har gått ihop med Bonnier News läsaraffär och blivit Bonnier News Commercial!

Denna tillställning arrangerades i Annexet, Globen, i Stockholm. Under dagen och kvällen balanserade vi två koncept. Vi ville spinna vidare på härliga sommarvibbar och därför tog vi med oss sommarenergin in Annexet på en mängd olika grafiska sätt i dekoren. Vi folierade bland annat hela entrén, matkioskerna och golvet i sommartoner. Även i entrén kunde man känna av sommarkänslan i form av en praktfull ”mormors gunga” som möjliggjorde mysiga bilder för alla medarbetare. Kvällens tema gick helt i futuristisk anda för att lyfta de hologram-aktiviteter som presenterades i samband med en otrolig dansuppvisning. Bland annat bestod ingången av en praktfull ljustunnel. De andra futuristiska aktiviteterna i kombination med varandra blev minst sagt lyckat!

Gästerna välkomnades från klockan 09.00 och klockan 10.00 startade programmet med två interna moderatorer. Det pratades om mål, strategier, vision och mission som följdes av Bonnier News kvartalsmöte som streamades ut till 800 medarbetare. Efter en fullspäckad förmiddag bjöds det på god street food-lunch och sedan följde eftermiddagen. Det hölls intervjuer från scen med affärsområdescheferna och det avlöstes av silens meetings från tre olika scener med två omgångar av interna talare på varje scen. Efter det bjöds det på fika, mini donuts och rawballs. Dagens avslutades med ett härligt och humoristiskt samtal mellan Dagens Nyheters biträdande kulturchef Åsa Beckman och krönikörerna Alex Schulman och Hanna Hellquist.

Efter en händelserik dag var det dags för alla medarbetare på Bonnier News att packa ihop och bege sig till Quality Hotel Globe för att checka in och ladda om inför en fullspäckad kväll. Det bjöds på dryck, DJ-spelning och snacks och möjlighet att göra sig extra fin inför kvällen. Under tiden riggades det om till kvällsarrangemang på Annexet dit alla sedan välkomnades tillbaka. Konferenciern för kvällen var ingen mindre än Sofia Dalén som med sin komiska och träffsäkra förmåga guidade gästerna genom en fartfylld kväll med olika pop up- uppträdanden, avancerad hologramteknik och storslagen prisutdelning (awardshow) där nomineringarna presenterades via hologram! Middagen avslutades med ett konfettiregn och ett “walking party” som tog alla från Bonnier News till en hemlig plats i närheten!

Bonnier News är en riktigt modig och stark kund. Det är en kund som vi verkligen gör fantastiska saker tillsammans med. Kunden vill alltid överträffa året innan och förväntningarna är höga! Det gör också vårt arbete roligare!

Sara Shalabi – Projektledare

”Att jobba med K&E gör mitt jobb både lättare och roligare. Den lättsamma och förstående dialogen oss i mellan gör att vi kan jobba effektivt och snabbt. Alla som någonsin planerat ett event vet att det alltid innebär mer än vad man trodde vid uppstarten och att då ha K&E och framförallt Sara Shalabi som bollplank och som en stadig hjälpande hand blir otroligt värdefullt.”

Jennie Lindström – Projektledare Bonnier News

600

Antal gäster

31/8 2023

Datum

Annexet, Globen

Plats

Nyfiken?

Kontakta oss så berättar vi mer.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Feeling idag

Standard
Summer mode
Feeling green