Koncept & Event anordnar Bravuras “Boost Break” för andra året i rad!

Bravura är ett bemanningsföretag och rekryteringsföretag med huvudkontor i Stockholm men med ett flertal kontor över hela Norden. Det är ett riktigt kul- och energirikt gäng och vi fick chansen, för andra året i rad, att anordna deras årliga kick-off “Boost Break” för att ladda på ny energi innan höstens utmaningar! Evenemanget ägde rum på Stenungsbadens Yacht Club, en pärla av spa- och konferensanläggning på västkusten. 120 av Bravuras medarbetare deltog i helgens händelser, som blev en perfekt blandning av konferens, äventyr och festligheter.

För att kickstarta resan började vi med en trevlig hamburgerlunch under klarblå himmel och under Bravuras lika blå fanor, ackompanjerad av skön musik från vår DJ och uppfriskande drycker. Sedan var det dags för något riktigt roligt – Bravura Ocean Race. Klockan 15.00 samlades lagen för att bygga egna flottar som de skulle framföra från sträcka A till B och tillbaka. Efter en eftermiddag med aktiviteter och spatid samlades vi för en generös buffemiddag! Efter buffén var det dags för tävlingar, lekar, mer musik från DJ:n och naturligtvis, fest!

Under dag två kombinerade vi konferens med aktiviteter men denna dag var det upp till deltagarna att välja aktiviteter. På schemat stod segling, RIBB-båt, flyboard och SUP samt escape box och volleyboll turnering. Dagen avslutades med spa och trevligheter innan bankettmiddag på kvällen. Temat denna kväll var “under the stars” och det projicerades en fin stjärnhimmel i taket. För att öka upplevelsen ytterligare ordnade vi “månar” i form av LED-ballonger ovanför borden. Sen bjöds det på ett fullspäckat schema från scenen med både prisutdelningar, underhållning och tävlingar. Det avslutades med fest och dans även denna dag!

Det fanns vissa utmaningar med att arrangera fest i en vanlig konferenslokal men med bra teamwork och hög kreativ höjd så löstes detta med belysning och dekor för att drastiskt ändra karaktär på lokalen.

Det är utvecklande och inspirerande att få arbeta med bolag som tar så väl hand om sina medarbetare och satsar på kulturen. Vi vill rikta ett stort tack till Bravura för att de gav oss möjligheten att vara en del av denna fantastiska helg. Det var en helg fylld med minnen som vi kommer att bära med oss länge.

”Boost Break är Bravuras största investering i företagskulturen och oss som arbetar här. Fokus under helgen är att stärka gemenskapen och sätta en tydlig riktning framåt. Koncept och Event har hjälpt oss från start till mål och gjort den resan otroligt enkel, smidig och kul. Sofia, som har varit ytterst ansvarig hos K&E, har en otrolig organisationsförmåga, håller vad hon lovar och ger service i världsklass. Aida och Sofia, som var på plats under helgen, möjliggjorde att vi som har ansvaret på Bravura kunde njuta av tiden på plats. Allt flöt enligt plan och resan blev långt över förväntan. Vi är väldigt glada och energifyllda efter helgen! Stort tack till Koncept & Event, Aida och Sofia!” – Amanda Forsell, Chief People & Culture Officer

Nyfiken?

Kontakta oss så berättar vi mer.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Feeling idag

Standard
Summer mode
Feeling green