146 599

  • Serverade gäster

Fika?

Hur kan vi hjälpa dig?

+468 – 410 367 90 hej@konceptochevent.se
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Business Event Network 

B2B-nätverkande i evenemangsform

Business Event Network är ett affärsnätverk som idag är etablerat i Stockholm, Göteborg och Malmö. Konceptet är att erbjuda en plattform med nätverksträffar i social, personlig och avslappnad miljö. Glöm allt vad nätverksfrukost är – i BEN är det stor variation med mer pleasure än business i själva mötet även om affärerna alltid finns där i slutändan då gästerna är på evenemangen i sin yrkesroll.

Träffarna så här långt har bestått av allt ifrån segling, inspirerande föreläsningar, matlagningstävling i restaurangkök, femrätters middagar på toppkrogar, mingel med minigolf och radiostyrda bilar och mycket mer.

Just dessa träffar presenterade nedan tog vid på Cloud Nine – en liten oas mitt på Lilla Bantorget vid Torsgatan. Trevligt inrett, utomhusbar och givetvis vädersäkrat genom det avtagbara taket.

Vi helabonnerade utomhusdelen för möjligheten att skapa nätverkets alldeles egna lekplats där det tävlades i äventyrs-minigolf (byggt av oss, såklart!) och med radiostyrda bilar! Gästerna minglade runt med dryck och tilltugg mellan lekarna och vi förde intensivt poängräkningen för att senare kora vinnarna.

Under kvällen serverades det mat från restaurangen och ett direktiv under middagen var att gästerna skulle välja nya platser mellan de tre olika rätterna – självklart i syfte att främja nätverkandet.

Skam den som ger sig, BENs gäster tävlade och lekte till långt in på natten, allt för att putsa golfscoren och klippa några hundradelar på racingbanan. Det här är vinnare vi pratar om!

”Koncept & Event har sedan BEN startade hjälpt oss hitta helt rätt när det kommer till event och upplevelser. Det enda jag behöver göra är att ge vissa riktlinjer för vad våra medlemmar ska känna på en träff och några dagar senare kommer det flera olika alternativ fullmatade med innehåll som är spot on. Under genomförandet kan vi på BEN koncentrera oss på att nätverka med våra medlemmar då Koncept & Event sliter med flera personer för att eventet ska flyta så bra som möjligt.

Koncept & Event förstår kunden, sliter för kunden och följer upp varenda detalj för att eventuellt kunna göra det ännu bättre nästa gång.

Vi har ett samarbete som jag värderar högt och jag är helt övertygad om att vi blir gamla tillsammans.”

– Robin Hildeland, Business Event Network

#konceptochevent #effektivaevent #Eventbyrån. #businesseventnetwork #b2b #nätverkande #aktiviteter #cloudnine

”Koncept & Event förstår kunden, sliter för kunden och följer upp varenda detalj för att eventuellt kunna göra det ännu bättre nästa gång.”

Vill du veta mer?

+4670 – 818 27 88
niklas@konceptochevent.se

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

50-60

Antal gäster

Maj 2017

Datum

Cloud Nine

Plats

Nyfiken?

Kontakta oss så berättar vi mer.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Feeling idag

Standard
Winter mode
Feeling green
×

Vi bjuder på fika!

Vill du veta mer om Koncept & Event, söka jobb hos oss eller bara träffa vår vakthund Coco? Hör av dig så ses vi på en fika på vårt kontor!


  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.