Real Conf. by Adfenix

Adfenix är en ’marketing automation’-plattform för fastighetsbolag världen över. Deras produkt hjälper företag inom fastighetsbranschen att implementera en bättre och mer mätbar digital strategi, som hjälper mäklare och företag att uppnå en digital ’first approach’ med hjälp av AI-teknologi. Adfenix arbetar med några av världens främsta bolag inom denna sektor och vi fick i uppdrag att hjälpa dem att bygga en virtuell inspirationskonferens som skulle sändas globalt. Resultatet blev ”Real Conf. by Adfenix”, en digital tredagarskonferens med 15 olika sessions, 25 talare och över 100 insikter som sändes ut till alla intressenter.

Syftet med detta cybersymposium var att samla världens främsta inom fastighetssektorn för att dela insikter, inspiration och idéer under samma virtuella tak. Detta var såklart en utmaning då de 25 talarna som skulle vara med befann sig på alla möjliga platser från Los Angeles till Sydney. Vår roll blev här att koordinera tidszoner med sändningen, att sy ihop hela produktionen trots det geografiska avståndet, att ta fram grafik, sköta produktion, sända ut samt att publicera produktionen (stream-on-demand). Konferensen bestod av paneldiskussioner, keynotes och intervjuer med moderator från studion och 90% av talarna och gästföreläsarna var med på länk.

Till sändningen var vi även ansvariga att ta fram och förädla den grafiska profilen i form av vinjetter, namnskyltar, agendor och ett flertal grafiska enheter. Vi producerade även material till studion som skulle fungera som dekor och rama in själva sändningen och dess talare.

Resultatet blev en fantastisk produktion med väldigt många föranmälda innan vi ens börjat sända live! Redan första veckan hade omkring 800 personer världen över sett produktionen och den finns att se på Adfenix hemsida som ’stream on demand’.

 

”Vi är otroligt nöjda med Koncept och Event, och framförallt med att ha Alex och Niklas i spetsen. Från första telefonsamtal till sista email har vi känt oss väl omhändertagna. Koncept & Event höll oss i handen längs med hela resan och har visat på ett engagemang utöver det vanliga. Slutresultatet blev både välproducerat och proffsigt, som pricken över i:et har vi lyckats skapa fler affärsmöjligheter än någonsin tidigare.” – Rikard Jonsson, Head of Marketing, Adfenix

”Koncept & Event har visat på ett engagemang utöver det vanliga. Slutresultatet blev både välproducerat och proffsigt och som pricken över i:et har vi lyckats skapa fler affärsmöjligheter än någonsin tidigare!”

Vill du veta mer?

+4670 – 818 27 88
niklas@konceptochevent.se

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Real Conf. by Adfenix

Digitalt symposium

8-10/11 2021

Datum

Studion

Plats

Nyfiken?

Kontakta oss så berättar vi mer.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Feeling idag

Standard
Summer mode
Feeling green