146 599

  • Serverade gäster

Fika?

Hur kan vi hjälpa dig?

+468 – 410 367 90 hej@konceptochevent.se
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Cerveraspelen

Cerveraspelen

Visst älskar man när man får en förfrågan från ett företag på rekommendation av en av sina kunder? Och visst älskar man ännu mer när förfrågan lyder ”Vi vill trilla av stolen”?!

Precis så var det när vi fick uppdraget att skapa en energigivande dag för Cerveras huvudkontor samt alla butikschefer i hela Sverige. Tanken var att alla kollegor skulle få lära känna varandra i en avslappnad och rolig miljö då detta, för många, var första mötet med varandra på grund av pandemin. Under pandemin växte nya värdegrunder fram inom organisationen; ”framåtanda”, ”göra varandra bättre” och ”allt är möjligt tillsammans”.

Detta ville vi ta vara på så vi satte oss vid ritbordet och skissade fram en aktivitet som representerar samarbete, stolthet till laget och att allt är möjligt tillsammans. Vi tog fram en heldagsaktivitet och middag med efterföljande fest med inspiration av de Olympiska Spelen.

Sann OS-anda

Resultatet blev Cerveradagen, en heldag för 160 personer i sann OS-anda med allt som hör de berömda spelen till. Invigningsceremoni, tävlingsmoment i olika grenar, avslutningsceremoni, eldshow, riktigt maxat med laganda och många skratt.

Sånga, ute på Färingsö, blev Cerveras egna OS-arena och först ut på dagordningen vara att samtliga 20 lag fick skapa sin egen flagga. Därefter en pampig flaggparad och färgad rök innan spelen förklarades öppna. I fem olika grenar; jättekanotstafett, kickbikeslalom, 50m häckblindbock, bågskytte och lagkulstötning med medicinboll, fick lagen möta varandra för att till slut kora vinnare. Efter varje gren samlades lagen i OS-arenan och när mörkret föll var det dags för prisutdelning. Det vinnande laget fick äran att tända en eld med fackla och sedan tog eldkonstnärer över med en maffig eldshow.

Kvällen var kommen och det var dags för middag och firandet av årets framgångar. Vi ville skapa en oförglömlig kväll med feststämning från början till slut och massor av glädje och energi. Vår projektledare för eventet, Nathalie Nikitin, berättar ”Vårt mål var att deltagarna skulle säga ’WOW’ flera gånger under kvällen och att ingen skulle kunna sitta still i slutet av middagen. Det gick bättre än planerat, vi hann inte ens servera varmrätten innan festen var i full gång!”

En DJ såg till att det var bra stämning redan från fördrinken och det bjöds på en rad olika pop up-framträdanden; dansare med pixelshow, ledrobotar och party-saxofonist. Naturligtvis försåg vi gästerna med isfacklor, tomtebloss och ledsticks. Nathalie berättar ”tanken var att gästerna hela tiden skulle fortsätta förvånas, att hela kvällen skulle vara färgsprakande och energigivande och att alla skulle känna eufori och glädje. Det lyckades!”

Arenan

Vi tog fram ett helt eget grafiskt manér för eventet oh det gjordes i två versioner; dag – i de klassiska OS-färgerna; gul-blå-svart-grönt-rött och kväll – i svart-heliotrope-silver. Liksom OS-logotypen görs om utefter platsen spelen hålls i, skapade vi en specifik Cerveraspels-logotyp med köksattribut. Även Cerveras klassiska C gjordes om till detta manér. Designen användes till badges med lagindelning, beachflaggor, branding till läktare, egna flaggor till flaggstängerna, entrén som byggdes i truss och brandades samt allt övrigt print. Det var ett stort och genomarbetat projekt och vi är ödmjuka och stolta inför det förtroende vi fick av ett företag som vi tidigare inte arbetat med.

Vi har fått otroligt fina lovord efter det här eventet. Vi fick ett helt A4 med positiva kommentarer från deltagarna, vi kan inte skriva dem alla här men det lät bland annat såhär:

”Ni levererar med emfas upp till er egen payoff: Vi skapar koncept som engagerar”

”Vi alla Cervianer är djuplodat imponerade, överens och övertygade om att Koncept & Event var den garanterat bästa och helt fantastiska samarbetspartnern för vår kickoff!”

”Vi har varit överväldigade, överraskade och samtidigt totalt trygga från första sekund!”

Vill du veta mer?

+4670 – 818 27 88
niklas@konceptochevent.se

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Cervera

Kick Off

3-4/10 2021

Datum

Sånga-Säby

Plats

Nyfiken?

Kontakta oss så berättar vi mer.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Feeling idag

Standard
Summer mode
Feeling green
×

Vi bjuder på fika!

Vill du veta mer om Koncept & Event, söka jobb hos oss eller bara träffa vår vakthund Coco? Hör av dig så ses vi på en fika på vårt kontor!


  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.