Event med Claremont

Late Night Show With Claremont

Claremont’s 10-årsjubileum

Oj, oj, oj!

Först och främst vill vi gratulera Claremont till dessa tio framgångsrika år. Tillsammans ställde vi till med ett hejdundrande evenemang hos At Six på Brunkebergstorg där de anställda låg i fokus. Deras arbete i företagets namn skulle lyftas och mycket kärlek skulle ges tillbaka.

I samma veva lanserades företagets nya grafiska profil vilken gick som en röd tråd ändå från inbjudan till genomförandet med utseende, språk och tema. De 300 gästerna kunde redan vid mottagande av postinbjudan ana att något stort var på gång. Efter gediget arbete med förberedelserna och projektledningen landade kvällen i något alldeles extra, det skulle andas premium och inget annat. Mat, dryck, service, underhållning, dekor och lokal behövde vara av ypperlig klass för att ge gästerna något de sent skulle glömma.

The Soul Company bokades för att hålla i underhållningen och tillsammans arbetade vi fram en talkshow. Vi förberedde med inspelningsdagar på kundens kontor, tog fram intro-filmer och arrangerade rätt miljö på scen. Intervjuerna och framträdandena avlöste varandra. Sångerna, dansen och minnena från de tio gångna åren likaså. Givetvis synkades allt med trerätters-middagen och all god dryck. Några extra roliga grejer att framhäva är VD:ns slowjam med bandets frontman (succé), de påhittade mean-tweetsen om cheferna och husbandets personliga peppande av en av Claremonts många talanger. Det var späckat, fullspäckat!

Vill du veta mer?

+4670 – 570 56 40
viktor@konceptochevent.se

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

300

Antal gäster

18/5 2018

Datum

At Six

Plats

Nyfiken?

Kontakta oss så berättar vi mer.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Feeling idag

Standard
Summer mode
Feeling green