Event med Claremont 

Claremont – Winter Wonderland

I julas var det dags för ett första event med vår nya kompis Claremont och deltagarna skulle redan i entrén till Norra Latin förstå att vi inte lagt några fingrar emellan för detta evenemang.

Till fallande vackra snöflingor äntrade de stiliga gästerna blåa mattan och möttes av stora moln av ballonger i den pampiga entrén. Glastaket och takhöjden erbjöd i kombination med strategisk belysning, konstgjord snö, frostade träd och snöklädda granar helt rätt välkomnande och vittnade om nivån för kvällen.

Väl nere i middagslokalen möttes gästerna av en saxofonist uppträdandes ibland maffig bordsdekor, snöflingor i hela taket och en mystisk dimma längst med golvet. Under kvällen genomfördes idel pop up-framträdanden i form av dansare, akrobater, violinist och fler artister som kombinerades med förinspelade röster och berättelser. DJ-båset sattes rigoröst upp i den anslutande ljusgården och gästerna leddes upp tillsammans med pulshöjande musiken. Efterfesten invigdes med ett regn av majestätiskt fallande ballonger och därefter visste kvällen inget slut.

”5 stjärnor. Så grymma!”

Vill du veta mer?

+4670 – 570 56 40
viktor@konceptochevent.se

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

270

Antal gäster

15 dec 2017

Datum

Norra Latin

Plats

Nyfiken?

Kontakta oss så berättar vi mer.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Feeling idag

Standard
Summer mode
Feeling green