Digitala event

Digitalt & virtuellt

Vi gör det här:

• Skapar och förpackar innehåll för sändningen
• Erbjuder en plats för hög interaktion genom eventplattformar
• Design och produktion av grafiska eventprofiler
• Manusstöd till externa och interna talare
• Video för användning innan, under och efter eventet
• Erbjuder virtuella platser för mässa, konferens, utbildning med mera
• Möjliggör hybridlösningar för event att hållas på plats och via länk simultant

Med våra resurser:

• Konceptutvecklare
• Innehållsproducent
• Design och produktionsledare
• Projektledare
• Moderator
• Körproducent
• Studio (vår egen eller andra externa)
• Streaminglösning
• Keynote Speakers
• Underhållning

Digitala event, livestream

Koncept & Event står för en effektiv och modern kommunikation men aldrig utan aktivitet, engagemang och interaktion. Ett digitalt event är visserligen inte detsamma som ett fysiskt event men möjligheterna är fortsatt attraktiva, effektiva och dessutom mer skalbara än någonsin.

Oavsett om det gäller till exempel ett webinar, en kickoff, en business update, en presskonferens, ett Employer Branding-event eller ett möte är det absolut viktigaste att produktionen av innehåll håller hög nivå, informationen måste nå genom rutan (och inte bara själva bilden och ljudet förstås) för att nå önskad effekt på andra sidan.

Ingen är ju intresserad, varken deltagaren eller avsändaren, av att man trycker på med massor av information men lämnar deltagaren utan en chans att aktiveras, engageras och interagera med både personerna i studion och de andra deltagarna.

Vi skapar och förpackar innehåll och jobbar med koordinering av externa och interna inslag. Därtill designar och producerar vi grafiska profiler för inbjudan, mobilwebb, eventsajt, presentationer och undersökningar med mera.

Sedan arbetar vi såklart med manusstöd och vi skapar givetvis även video och filmklipp för flera användningsområden kopplade till eventet. I vårt breda nätverk har vi tillgång till potentiella Keynote Speakers och såklart en hel del underhållning och vi kan till och med gå så långt att vi tillhandahåller en virtuell värld för en mässa, konferens eller utbildning.

Utöver detta erbjuder vi också hybrida lösningar, där vi anordnar liveevent på plats och via länk simultant med möjligheten för samtliga deltagare att interagera.

Vill du se och läsa mer om specifika uppdrag? Då tycker vi att du ska kolla in våra kundcase där vi skriver om projektets gång och rullar videos vi tagit fram i efterproduktionen. Bland uppdragen är det tydligt vart vi kommer ifrån och idag är vi fortsatt minst lika effektiva och moderna som tidigare. Främst gör vi det genom att alltid ta ansvar för vår leverans oavsett vilken Event & Brand Experience-händelse det gäller.

Stream & Studio

Som ett led i processen att utöka och stärka vårt digitala erbjudande och för att ytterligare kunna skapa mervärde och nytta för våra kunder byggde vi vår egen studio, för att möta den ökade efterfrågan på digitala event och digital kommunikation. Vårt projekt fick namnet Stream & Studio och är en anpassningsbar och kostnadseffektiv studio med låg tröskel, dessutom finns vi på lättillgänglig adress i city.

En omställning till det digitala behöver ju inte nödvändigtvis vara kostsam och krånglig. Tvärtom! Vi tillhandahåller en lösning som möjliggör stor frihet för våra kunder vad gäller allt från innehåll och produktion till eventets omfattning och komplexitet. I den här artikeln kan du läsa mer om vår resa från idé till utförande och hur vi som byrå förhåller oss till den nya digitala arenan.

Live & Dine

Något som vittnar om vår ständiga förmåga att snabbt kunna ställa om och anpassa oss är Live & Dine. På kort tid formades idén om att vilja skapa en digital aktivitet där man bibehåller den inspiration och det engagemang som ett fysiskt event annars ger. Resultatet blev ett koncept som bygger på att deltagarna samlas online för att laga en trerättersmeny hemifrån sina egna kök. Eventet sänds live från vår TV-studio där matlagningen leds av välrenommerade kockar och deltagarna kan skicka in frågor som besvaras direkt genom rutan.

Eventsajt

Vår digitala eventplattform erbjuder en plats för hög interaktion innan, under och efter eventet. Plattformen sätter grunden till ett välkomponerat digitalt event och utgörs av en eventsajt som designas och anpassas efter önskemål och/eller vår erfarenhet samt rekommendationer. Härifrån kan man chatta med andra deltagare, ställa frågor till studion, genomföra omröstningar och ladda ner innehåll. En smart funktion på toppen är att addera en funktion för närvaroanmälan så att ni kan se vilka som är på plats för sändningen.

Klicka dig vidare till vår moodboard för att upptäcka mer om vilka studioproduktioner vi numera genomför i ett högt tempo från vår lokal i city.

Vill du veta mer?

Kontakta oss så berättar vi mer.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Feeling idag

Standard
Summer mode
Feeling green