Hur kan vi hjälpa dig?

+468 – 410 367 90 hej@konceptochevent.se
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

EO-Galan

 

EO-Galan

Vi har tillsammans med Erik Olsson Fastighetsförmedling under flera år planerat och genomfört deras årliga och väldigt prestigefyllda gala, EO-Galan. Lyckligtvis hann vi med att arrangera EO-Galan 2020 på Nalen i Stockholm innan pandemin slog till, men 2021 års upplaga har vi och kunden tillsammans kämpat länge för att kunna genomföra.

Vi hade redan i våras en plan på att genomföra, delvis fysiskt och delvis digitalt. Planerna sköts upp några månader in i våren, för att till sist landa i september. Vi hade hela tiden en konstruktiv dialog kring hur vi kunde genomföra och kunden var hela tiden väldigt tydlig med att arrangemanget var viktigt och att det behövde genomföras.
Fredagen den 3:e september var det äntligen dags. Vi landade i ett HUB-event med en huvudscen och ca 150 gäster på Berns i Stockholm, galan streamades ut till hubbar i både Göteborg (Clarion Post) och Malmö (Bankettsalen Comfort). Ute på hubbarna fanns också scener och kameraproduktion vilket innebar att vi sammankopplade de tre platserna till trevägs-kommunikation. Priserna och huvuddelen av programmet producerades i Stockholm men pristagare blev intervjuade lokalt och även en hel del andra innehållsinslag kom från hubbarna.

Resultatdrivet

Sammantaget tre väldigt lyckade bankettmiddagar med en välproducerad teknisk produktion blev resultatet. Det är både roligt och inspirerande att jobba med en kund med tydlig vilja och ett tydligt syfte, det ger en process som är resultatdriven och i en väldigt osäker tid har vi hela tiden gemensamt kunnat sätta upp ett eget regelverk för hur vi bedömer situationen och när vi till sist gjorde bedömningen att det var dags fanns det en tydlig plan för hur vi skulle skrida framåt.
Stort tack Erik Olsson Fastighetsförmedling för ett kul och utmanande genomförande, nu ser vi fram emot nästa gala i ett mer traditionellt format med alla medarbetare under samma tak!

”Tack för att ni hjälpte oss att genomföra galan i en annorlunda tid, tekniken fungerade riktigt bra och gästerna var superglada att få träffas om än i mindre grupper än vad vi normalt gör, nu ser vi fram emot en ’vanlig’ gala 2022!”

Vill du veta mer?

+4670 – 818 27 88
niklas@konceptochevent.se

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

video

Erik Olsson

Award Gala

3/9 2021

Datum

Berns
Clarion Post
Banketten Comfort

Plats

Nyfiken?

Kontakta oss så berättar vi mer.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Feeling idag

Standard
Summer mode
Feeling green