Erik Olsson Awardgala 2022

För femte året i rad fick vi på Koncept & Event äran att arrangera Erik Olsson Fastighetsförmedling’s årliga gala – EO-Galan! Ett initiativ för att samla alla anställda, lyfta fina initiativ, hylla starka prestationer och fira framgångar.

I fjol, med rådande restriktioner, blev utmaningen att transformera galan till ett energifyllt hybridevent. Vår lösning blev att arrangera evenemanget parallellt på flera platser i Sverige samtidigt, men med en digital lösning som kopplade samman alla städer och deltagare på ett kreativt och innovativt sätt.

Årets gala blev därmed extra speciell då anställda från samtliga städers kontor reste till Stockholm för att delta. Stort fokus låg på samhörighet och att alla skulle kunna ses igen. Kvällen bjöd därmed på mycket glädje och gemenskap och man firade dessutom ett varumärke som växt sig starkare sedan teamet kunde träffas i fysisk form senast.

”Vår årliga EO-gala lyfte till hela nya nivåer och våra drygt 300 medarbetare inklusive mig själv är mer än nöjda. Tusen tack!”

Uppdraget gick bland annat ut på att skapa en uppdaterad identitet till galan samt innehåll och underhållning på en högre nivå. Vårt kreativa team tog fram en helt ny grafisk profil, rörligt material, film och dekor för att ytterligare förhöja upplevelsen på plats. 

På Berns bjöds det på show från Danny Saucedo, känslosamma möten på scenen, jubel kring borden och skinande dansskor på stolarna in på småtimmarna.

Marcus Persson, vår projektledare för kvällen berättar: ”Det blev en fantastisk gala som vi arrangerade med stolthet! Att få arbeta med en av branschens mest prestigefyllda arrangemang under en dag fylld med så mycket glädje och energi – är en ära!” 

”Som nöjd kund sedan många år tillbaka lyckades Koncept & Event överträffa våra förväntningar – igen!”

Erik Olsson

Gala

22/4 2022

Datum

Berns

Plats

Nyfiken?

Kontakta oss så berättar vi mer.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Feeling idag

Standard
Summer mode
Feeling green