Eventplattform

Eventsajt • Eventinbjudan • Deltagaradministration

Vi erbjuder alla våra kunder tillgång till en eventplattform. Det är ett dynamiskt verktyg som erbjuds både i en mindre form när det kommer till mindre evenemang, som enbart kräver lättare deltagaradministration, och till mer omfattande event där vi sätter upp specifika funktioner på eventsajten och skickar ut löpande information via SMS eller snyggt designade mailutskick.

Eventplattformen sätter grunden till ett välkomponerat event, både fysiska och digitala. Härifrån kan man chatta med andra deltagare, ställa frågor till studion, genomföra omröstningar och ladda ner innehåll. En smart funktion på toppen är att addera en funktion för närvaroanmälan så att ni kan se vilka som är på plats för sändningen vid ett digitalt event. Vi kan även integrera med gästerna på ett fysiskt evenemang genom att exempelvis skicka ut bordsplaceringen via SMS, interaktivt ställa frågor där svaren visas live via mentometerteknik och mycket mer.

För det allra största evenemangen kan vi även erbjuda omfattande deltagaradministration via en speciell hotellmodul. Här kan deltagarna välja på att anmäla sig till olika aktiviteter eller workshops. Det går också att erbjuda gästerna att själva önska vem de ska dela rum med och till och med betala direkt på eventsajten.

Vi tillhandahåller design och produktion av evenemangets grafiska profil genom att bygga designen från grunden eller anpassa den till kundens existerande profil. Vi optimerar design, storlek och format för bäst funktion och resultat.

På den här eventsajten kan du spana in den visuella grunden som visas utåt mot deltagarna. Du kan även testa modulen som mottagaren anmäler sig genom efter att ha mottagit en mailinbjudan.

Vill du veta mer?

Kontakta oss så berättar vi mer.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Feeling idag

Standard
Summer mode
Feeling green