Fashion Festival

Mycket nöje på festival i mäktig arena

När ett av världens största modeföretag ringde och frågade om vi kunde göra ett evenemang som dels skulle fira en intern process och samtidigt vara en vinterfest gällde det att vara extra på tå. Just det, det var en förfrågan för ca 1200 gäster också. Vi började givetvis med att säga ja och direkt därefter inleddes arbetet med ett riktigt kul koncept. Efter en stund bakom ritbordet nådde vi fram till det förslag vi genomförde; Fashion Festival.

Höga krav på logistik och yta
Med tanke på antalet deltagare var vi tvungna att prioritera logistik och yta. Det finns inte många anläggningar med den kapaciteten men valet föll på Quality Hotel Friends och deras stora lokal Strawberry Fields, helt klart möjligheternas lokal. Nästan 2000 kvadratmeter och riktigt flexibelt. God teknik finns på plats tillsammans med smart installerade skjutväggar för att ge möjlighet att forma om lokalen under kvällen.

Vi injicerade mycket karaktär
Men, som det ofta blir i större mässhallar, också ganska stramt och tråkigt. För visst finns det en relation mellan flexibilitet och karaktärslöst. Det ändrade vi såklart på, vi utnyttjade den befintliga flexibiliteten och injicerade väldigt mycket karaktär i form av artister, aktiviteter, matstationer, två olika scener och mycket mer.

Grafisk profil och deltagaradministration
Vi byggde upp en grafisk profil som genomsyrade all initial kommunikation med inbjudan, eventsajt och informationsmail. Självklart möttes gästerna av samma look väl på plats, vi använde oss av beachflaggor, festivalband, designade fotobås, kuponghäften med mera.

Annorlunda och lyckad upplevelse för gästerna
Eftersom vi jobbat mycket med kunden innan vet vi hur den här typen av genomföranden brukar se ut och det här blev verkligen annorlunda, precis som kravställningen beskrev. Det här var andra gången på kort tid vi byggde ett riktigt stort koncept hos våra vänner på Quality Hotel Friends. Ytorna är grymma för många olika typer av event. Senast var det en mässa och om några månader är vi tillbaka med ett annat mässkoncept som även innehåller flera olika talarscener. För de allra största grupperna så är detta verkligen ett kanonupplägg.

”Ville bara passa på och skicka några ord, framförallt STORT TACK! Vilket evenemang, vilken sjuuukt cool fest! Helt underbart tema, allt ni fixat, upplägget – well, det är svårt när vi är så många, men har hört mycket gott om det från andra, och tyckte själv det var TOPPEN! Mycket imponerande, sjukt professionellt, och galet roligt tema med aktiviteter. GRYMT JOBBAT!!!”

Vill du veta mer?

+4670 – 818 27 88
niklas@konceptochevent.se

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

1170

Antal gäster

22/11 2019

Datum

Strawberry Fields

Plats

Nyfiken?

Kontakta oss så berättar vi mer.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Feeling idag

Standard
Summer mode
Feeling green