Fastighetsägarnas Event 

Fastighetsägarnas kickoff 2017

Vi välkomnade gästerna till Winterviken via chartrade bussar tidigt på morgonen och satte kaffe och te i handen till de som önskade. Solen sipprade in genom träden och Fastighetsägarnas personal var på strålande humör och taggade på en heldag med nytta och nöje.

Full teknik och scen på plats utgjorde rätt förutsättningar för diskussionerna och föreläsningarna som skulle hållas. Vi använde bland annat mentometer-knappar via wifi och allt annat var också trådlöst, för den delen.

Efter grupparbete väntade lunchbuffé och lite uppiggande loungemusik innan det var dags för nya presentationer och mer konferensarbete. Fördrinken och minglet tog vid som planerat, helt enligt schema, och Marcus Aujalay (delägare och mästerlig TV-kock) steg upp på scen och höll en presentation om de förträffliga middagsplanerna.

Vi hade en fotograf på plats hela dagen vilket gav både kunden och oss roligt och användbart material. Vi tillhandahöll även ett summerat klipp från hela dagen – riktigt snyggt blev det! Krutröken i krutkällaren skulle lägga sig sent och givetvis väntade bussarna på att ta alla tillbaka till city och sedermera en ny dag på jobbet.

#konferens #kickoff #scen #ljud #ljus #livemusik #middag #fest #konceptochevent #Eventbyrån. #effektivaevent

”Toknöjd. Toktrött. Tack för ikväll!”

Vill du veta mer?

+4670 – 818 27 88
niklas@konceptochevent.se

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

140

Antal gäster

17/3 2017

Datum

Winterviken

Plats

Nyfiken?

Kontakta oss så berättar vi mer.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Feeling idag

Standard
Summer mode
Feeling green