146 599

  • Serverade gäster

Fika?

Hur kan vi hjälpa dig?

+468 – 410 367 90 hej@konceptochevent.se
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Event med At Six 

Förändringsresan – Höstfest 2018

I höstas intog vi än en gång alldeles förträffliga At Six på Brunkebergstorg för en kväll som handlade mycket om förändring, förflyttning och att tänka nytt – en resa vår kund och dess medarbetare just nu är mitt upp i. Hela evenemanget skulle andas och nytt, häftigt och framåt – Förändringsresan.

En drink och trevligt mingel inledde kvällen och i samband med det checkade gästerna in och tog emot varsin tågbiljett giltig för kvällens resa. Huvudaktiviteten var vår egen variant av På Spåret som kvällens konferencier rattade tillsammans med husbandet White Toast. Anna Bellman, som med en bakgrund inom journalistik och kommunikation är en mycket uppskattad, erfaren och professionell moderator och föreläsare, skötte det minutiösa körschemat med bravur. Varje lag hade 60 sekunder på sig att svara på frågorna genom iPads och självklart trissade husbandet upp stämningen genom att öka tempot i musiken vartefter sekunderna löpte på. Gästerna var väldigt engagerade i alla ledtrådar som slutligen ledde fram till de rätta svaren – städer i kundens prioriterade regioner. Sedan avslutades trerätters-middagen givetvis med att vinnarna korades i strålkastarljuset.

”Sammanhållningen på arbetsplatsen, att man ser till att ha en blandning av såväl personliga egenskaper som kompetenser är det som gör den stora skillnaden för ett företag att inte bara lyckas med sin affär, utan även vara en plats där folk trivs och vill vara kvar.” Det är ord från kundens ledning som tydligt beskriver arbetssättet och vi är glada över att vi fick vara med och sammansvetsa ytterligare.

”Ni gjorde ett finfint jobb och festen blev toppen, stort tack!”

Vill du veta mer?

+4670 – 570 56 40
viktor@konceptochevent.se

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

200

Antal gäster

20/9 2018

Datum

At Six

Plats

Nyfiken?

Kontakta oss så berättar vi mer.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Feeling idag

Standard
Winter mode
Feeling green
×

Vi bjuder på fika!

Vill du veta mer om Koncept & Event, söka jobb hos oss eller bara träffa vår vakthund Coco? Hör av dig så ses vi på en fika på vårt kontor!


  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.