143 639

  • Serverade gäster

Fika?

Hur kan vi hjälpa dig?

+468 – 410 367 90 hej@konceptochevent.se

Förstärkning i projektledningsfabriken

Under årets första kvartal har vi utökat med nya resurser för projektledningen. Behovet kommer från att antalet evenemang fortsätter öka i kombination med projektens magnitud och båda delarna är givetvis glädjande för oss som eventbyrå. Karolina Martin, Pixine Lyckner och vi känner varandra väl efter att ha arbetat tillsammans på enskilda uppdrag och under tidigare projektperioder.

Välkomna!

_____________

Pixine, du må vara sist in här på Koncept & Event men rookie-rocken har du redan slängt av dig. Hur har den första tiden varit?

– Rivstart snarare än mjukstart vilket är helt i min smak, vi har haft en hel del projekt här under våren och jag är supertaggad inför
sommarsäsongen!!

Vi hoppas att du trivs här på jobbet. Hur ser du på dina möjligheter att utvecklas hos oss?

Att ta en anställning på Koncept & Event var helt klart rätt beslut för mig, precis som utlovat jobbar vi i högt och effektivt tempo och det är aldrig tråkigt eller jobbigt att gå till jobbet. Som gammal frilansare värdesätter jag min tid och mina möjligheter att utvecklas samt att jobba med frihet under ansvar vilket bolaget tar till vara på. Jag ser mig själv växa tillsammans med byrån, jag är övertygad om att vi kommer ta hem både priser och stora delar av marknaden både på hemmaplan och utomlands och jag är glad att jag är med på just denna båten. Jag har ju också stans effektivaste och roligaste kollegor så en tråkig stund på kontoret har jag inte upplevt sedan jag började för drygt en månad sedan.

Visst är det så att du gillar att hoppa fallskärm? Berätta gärna mer om denna superballa grej!

Yes, sedan några år tillbaka hoppar jag fallskärm som hobby och nu drar säsongen igång så varje helg som inte är gig-helg kommer jag vara ute på Dropzone och leka – är det inte hoppväder finns gott om andra aktiviteter som Yoga, Slackline, Gym, Bastu och terränglöpning :). Fallskärmshoppning är en fantastisk sport med riktigt härlig familjekänsla och att åka till klubben är som att åka hem eller till sommarstugan. I år är målet att ta B-certifikat och hoppa in min nya Storm-skärm.

_____________

Karro! Välkommen tillbaka, får man ändå säga, till Koncept & Event. Vi har känt varandra och samarbetat länge och är mycket nöjda med att du nu är hos oss på heltid.

Hej! Tack, det känns verkligen toppen att vara tillbaka. Borta bra men hemma bäst som ju man brukar säga :).

Är det vårt nya fina kontor som äntligen lockade över dig? Nej, skämt åsido, vad var den främsta anledningen?

Haha precis, nej men den främsta anledningen till varför jag kom tillbaka är för att jag har under de ca. fyra åren jag känt Koncept & Event sett hur företaget växt och jag ville också vara en bidragande del av den resan.

Vi har vunnit fler och fler projekt som genomförts utanför de traditionella event-perioderna. Har det varit fullt ös från start?

Det kan man säga. Men det är det som gör det här jobbet roligt – att man alltid har många bollar i luften och att det alltid händer något!

I form av idrottsintresserad och Djurgårdare så utökar du de gul-röd-blåas övertag på kontoret. Trots att många hejar på olika lag – hur fungerar samarbetet i vårt team?

Jag tycker att samarbetet i vårt team är oslagbart, vi är som sagt alla olika (vissa är AIKare och det får man helt enkelt acceptera) men det är just det som gör oss så här bra. Vi har alla olika erfarenheter med oss och det gör oss starka tillsammans. Jag har inte sedan mina år i restaurangbranschen arbetat i ett liknande team där alla strävar mot samma mål och där vi alltid hjälps åt och ställer upp för varandra.

_____________

Vill du veta mer?

+4673 – 522 00 24
fredric@konceptochevent.se

Senaste artiklarna

Intervju: Moa Sarstedt, Project Manager

10 februari, 2020 / "Sex månader går verkligen snabbt, speciellt då jag kastades in i hetluften direkt i och med julperioden. Det var ca 80 julfester som skulle genomföras på ett fåtal veckor och ja, det var svettigt men också bra för det är så jag trivs och utvecklas."......

Årskrönika: Bättre kan vi!

19 december, 2019 / I början av nästa år tävlar vi om diverse utmärkelser och om vi vinner kommer vi såklart berätta högljutt om det, för det är så det kommuniceras i vår bransch. Jag kan inte undgå att tänka; undra vem som egentligen bryr sig?...

Story: We’re hiring! Alltid.

4 december, 2019 / Att anställa brukade för mig vara något som bara handlade om pengar och om vi hade råd. Idag är mitt tankesätt helt annorlunda och jag ser det snarare som att......

Vi söker Project Manager/Content Creator

2 december, 2019 / Vi söker nu fler personer som vill arbeta med oss på vår eventbyrå. Rollen som Project Manager/Content Creator innefattar bland annat att genomföra och utvärdera våra evenemang för både nya och befintliga kunder......

Artikel: Vår existens härstammar ifrån juleventen

20 november, 2019 / Den klassiska julfesten är en vattendelare i många avseenden. Det finns en del eventbyråer och arrangörer som kort och gott säger ”vi gör inte julfester”. Den klassiska julfesten är också något som många beställare lägger väldigt mycket......

Vill du veta mer?

Kontakta oss så berättar vi mer.

Feeling idag

Standard
Winter mode
Feeling green
×

Vi bjuder på fika!

Vill du veta mer om Koncept & Event, söka jobb hos oss eller bara träffa vår vakthund Coco? Hör av dig så ses vi på en fika på vårt kontor!


×
+468 – 410 367 90
hej@konceptochevent.se