111 486

  • Serverade gäster

Fika?

Hur kan vi hjälpa dig?

+468 – 410 367 90 hej@konceptochevent.se

Halvårsrapport, kommentar från VDn

Vilken vår! Och sommar!

Från att vi pratade om snö och kyla som aldrig försvann i mitten av april till att vi bara några veckor senare stod i ett gassande maj månad med värmerekord i nästan hela landet. För att inte tala om juni och juli, vilken sommar! Ytterligare ett halvår är till ända och för oss på Koncept & Event har det varit ett fantastiskt sådant.

Som alltid når vi en riktig högsäsong i maj och juni. Våra högsäsonger är ansträngande både fysiskt och mentalt med långa dagar och höga krav, men detta till trots är dom riktigt roliga. Det är ju då en väldigt stor del av projekten ska genomföras, vi får se resultatet av ett omfattande arbete och vi får spendera mycket tid med våra underbara kunder.

Under våren hände det också en hel del spännande runt omkring oss och vi har verkligen massor av kul på gång, så jag tänkte ta tillfället i akt att summera lite vad vi har gjort och även ge lite sneakpeaks på vad som komma skall!

 

• Vi har genomfört fler evenemang än någonsin under Q1 och Q2; hela 104 st. Vi har också ökat försäljningen med 70% jämfört med rekordåret 2017.

• Vi har fortsatt jobba med vår hemsida och vår nya grafiska profil. I höst släpper vi ytterligare en dimension på hemsidan och ni kommer även kunna se mer av vårt grafiska snitt på Stockholms gator.

• Vi anställde Sara Shalabi som anslöt till vårt team av projektledare, ett team som också utökades av att Amanda Sjöström gick från studier och halvtid till en heltidstjänst. Till hösten utökar vi dessutom teamet med ytterligare två personer!

• Under våren beslutade vi oss för att börja jobba mot två helt nya områden inom event, dels golf och dels grupp- och konferensresor utomlands. Under sommaren och hösten har vi ett flertal golfevent inbokade och vi har även nått ett samarbete med Norra Europas bästa golfanläggning i Bro Hof Slott GC. I höst kommer vi på allvar börja jobba med utlandet som en del av vår spelplan.

• Vi besökte Almedalen! För första gången begav vi oss till Almedalen för att nätverka och leta affärsmöjligheter inför kommande Almedalsveckor.

• Vi har under sommaren flyttat ut från Hälsingegatan 1, kontoret där grunden lades och Koncept & Event växt fram har vi nu vuxit ur. Vi ser väldigt mycket fram emot vår framtid i nybyggda lokaler i Hagastan på Sonja Kovalevskys Gata 3.

Nu tar vi Q3 och Q4 av bara farten.

På återhörande,

Niklas Åström, VD & Grundare

Vill du veta mer?

+4670 – 818 27 88
niklas@konceptochevent.se

Senaste artiklarna

Event på nya kontoret

16 oktober, 2018 / I förra veckan fick vi äntligen inviga våra nya lokaler i Hagastaden när vi genomförde vår första Meet & Greet......

Vi besökte Almedalen!

2 oktober, 2018 / I somras besökte vi Almedalen för första gången. Jag, Niklas Åström (VD), tog med kollegan Viktor Ekström (säljchef) och åkte ner till Visby för att se över vilka möjligheter......

Ett konkret julerbjudande!

28 september, 2018 / Sjöcaféet ligger beläget precis över Djurgårdsbron. Det tillhör Djurgården men det är så pass nära city så kallar vi det centralt. Med deras pampiga och stora panoramafönster......

Veckorna som var, vecka 37-38

27 september, 2018 / Vi har varit runt på Yard Party i Gamla Stan, sensommarhäng på Historiska och haft fullt ställ på ett 100-årsjubileum på mäktiga At Six. Därtill gick en golftävling med tillhörande gala av stapeln när september bjöd på riktigt trevligt väder ute på Bro Hof......

Nya krafter hos Koncept & Event!

30 augusti, 2018 / På Koncept & Event är vi numer ännu lite starkare. Vi har under upptakten efter sommaren välkomnat både en ny Client Director så väl som en Project Manager Team Leader....

Vill du veta mer?

Kontakta oss så berättar vi mer.

Feeling idag

Standard
Summer mode
Feeling green
×

Vi bjuder på fika!

Vill du veta mer om Koncept & Event, söka jobb hos oss eller bara träffa vår vakthund Coco? Hör av dig så ses vi på en fika på vårt kontor!


×
+468 – 410 367 90
hej@konceptochevent.se