20-årsjubileum 

Hammarskiöld & Co

1999 grundades Hammarskiöld & Co och efter två decennium verksamma som advokatbyrå var det äntligen dags att fira jubileumet.

Byråns 200 viktigaste klienter, kollegor och tidigare anställda med respektive var inbjudna till en helkväll fylld av överraskningar och skratt på At Six i Stockholm.

Under det första briefmötet med byråns alla partners var alla eniga om att vi skulle skapa något som ingen hade varit med om tidigare. Kunden ville ha såväl skratt som en Wow-upplevelse och hela arrangemanget skulle andas nytt och modernt.

Vårt val av lokal föll på At Six, mitt på Brunkebergstorg, där eventlokalen har en 12x3 meter stor LED-skärm. Hela lokalen andas nytänkande och maten följer i samma spår. De internationella gästerna som flugits in fick också chansen att sova över på det prisbelönta hotellet.

Fokuset på modernt och nytänkande höll vi även hårt på när det kom till inbjudan. Vi tog fram en ny specifik grafisk profil för arrangemanget vilken vi använde till inbjudan, eventsiten, bordsplacering och menykort med mera. Vi byggde också en mobilwebb där gästerna kunde få all viktig information direkt i handen.

För att möta vår kunds önskemål om både skratt och nytänkande valde vi att ta in David Eldh tillsammans med Act of Emotion. David med team stod för innovation och futurism med sina LED-shower och bombastiska musik under fördrinken samt under en show under middagen.

Under förrätten överraskade vi alla gäster med att ta in ett tokigt gäng från ”De galna servitörerna” som fick alla gäster att roa sig hämningslöst. Evenemanget blev väldigt lyckat och vi fick stående ovationer från kund.

”SÅ BRA, vi är grymt nöjda. Hoppas ni känner likadant.”

Vill du veta mer?

+4670 – 570 56 40
viktor@konceptochevent.se

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

200

Antal gäster

26/1 2019

Datum

At Six

Plats

Nyfiken?

Kontakta oss så berättar vi mer.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Feeling idag

Standard
Summer mode
Feeling green