Sveriges mest prestigefyllda pris inom HR! En tävling där WISE Consulting lyfter det mest innovativa och moderna HR-team som utvecklar och driver HR framåt.

Human Growth Award är Sveriges mest prestigefyllda pris inom HR och ett initiativ av Wise Consulting för att hylla specifika bedrifter inom HR området under året som passerat. Vi på Koncept & Event har haft nöjet att arrangera galan en gång tidigare och nu, den 22 november 2023, siktade vi på att leverera högsta möjliga upplevelse ytterligare ett år!

Eventet startade från början som en livesändning på Zoom under pandemiåret 2021 och har nu omvandlats och höjts en nivå för speciellt inbjudna tävlingsdeltagare och andra personer inom HR-området i Sverige. Koncept & Event har haft i uppdrag att både genomföra eventet men också ta fram all branding för själva varumärket HGA, som är sitt eget varumärke men under Wise Consulting. Tillsammans med kunden har vi även tagit fram kommunikationsstrategi med tillhörande content (motion graphics, vinjetter, platter, diplom, nomineringsfilmer, mailsignaturer) för att på ett tydligt, snyggt och enkelt sätt kunna kommunicera innan, under och efter galan.

HGA Awards 2023 är ett hybridevent som kostnadsfritt live-streamas ut till alla som vill ta del av eventet. Alla finalister är med på plats för att med spänning se om de är just de som vinner i någon av de kategorier som prisas.

”Vi vill uppmuntra och uppmärksamma modiga, värdeskapande och inflytelserika HR-team som bidrar till framgångsrika företag, ett mänskligare arbetsliv och ett mer hållbart samhälle! Genom Human Growth Award skapar vi en årligen återkommande hyllning till framgångsrikt HR-arbete där man vågar tänka nytt och stort, som inspirerar oss alla”
Ingrid Höög, Koncern-VD Wise Group

Tack Wise Consulting för förtroendet att ytterligare ett år genomföra detta fantastiska arrangemang tillsammans med er!

200

Antal gäster

22/11 2023

Datum

Filadelfia Convention Center

Plats

Nyfiken?

Kontakta oss så berättar vi mer.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Feeling idag

Standard
Summer mode
Feeling green