IG Markets

IG Markets – Stora tradingdagen

IG Markets är en ny kund hos Koncept & Event och ett företag som specialiserar sig på finansiella derivatinstrument, huvudsakligen handel med CFD på aktier, index, råvaror och valutor. Vårt första uppdrag för IG Markets blev att arrangera Stora Tradingdagen som är ett återkommande årligt event på flera platser runt om i Sverige. Detta är en dag som kunden tidigare anordnat själva men där de nu behövde lite extra input för att lyfta eventet till en ny nivå!

Stora tradingdagen arrangerades under tre tillfällen i tre olika städer – Stockholm (22 november, 500 deltagare), Göteborg (27 november, 200 deltagare) och Malmö (28 november, 200 deltagare). IG Markets mål med eventet är att marknadsföra sin plattform till personer som idag använder konkurrerande plattformar och man kommunicerar dagen som en inspirations- och nätverksträff.

Eventet delas upp i en live-trade del där man demar portalen och funktionerna live samt en mer traditionell del där man har intressanta föreläsningar från scen. Dekormässigt folierade vi entren på Serge Hub samt dekorerade invändigt med grafiska element som tex en helväggsfoliering på 32kvm för att verkligen förstärka känslan av den den stora tradingdagen. Vi producerade även alla filmer, allt grafiska material på plats under alla tre event.

Inbjudan gick ut via LinkedIn, annonserades ut via podden börssnack (Dagens Industri), IG Markets hemsida samt Instagram. Väl på plats i Stockholm var det Projektledare Karolina Martin som ansvarade och styrde eventet till en bättre upplevelse för alla besökare!

”Vårt första uppdrag för IG Markets blev att arrangera Stora Tradingdagen som är ett återkommande årligt event på flera platser runt om i Sverige.”

600

Antal gäster

NOV 2023

Datum

Sthlm, GBG, Malmö

Plats

Nyfiken?

Kontakta oss så berättar vi mer.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Feeling idag

Standard
Summer mode
Feeling green