K&E Studio

2023 kommer bli ett kanonår!

Nu  tänker kanske några av er att vi spetsat kaffet.. visst finns det tydliga tecken på motsatsen, men när merparten av vår bransch klagade på att det inte fanns några marginaler i digitala event tog vi saken i egna händer och byggde en egen studio under pandemin och levererade överlägset bäst lönsamhet i branschen.

Som vår VD Niklas skrev i sin årskrönika:
Som ett relativt ungt företag vet inte vi hur det är att driva bolag i lågkonjunktur. Det vi däremot vet är att vårt erbjudande har alla förutsättningar för att ta oss igenom alla typer av svårigheter. Det är en av de sakerna som kännetecknar oss på K&E mest, vi är duktiga på att vända en omöjlighet till lönsamhet.

Under åren 2020-2022 har vi genomfört 293 digitala projekt och ett tydligt bevis på att vi gör det bra är att kunderna återkommer.

Idag är K&E Studio en viktig del av verksamheten och under 2023 kommer vi utveckla den ännu mer. Som en ny satsning har vi bland annat anställt en Digital Content & Studio Producer och en del av detta är såklart att ta ett större ansvar i själva produktionen men även att vi kommer kunna utveckla vårt erbjudande både tekniskt och visuellt.

Detta är helt i linje med hur vi det senaste året stärkt upp med flera nya kompetenser och roller. Vi har breddat vårt erbjudande både på höjden och framförallt på bredden. Bredare kompetens skapar ett ännu vassare erbjudande, men med det sagt kommer vi aldrig överge tanken om att aldrig vara dyra och komplicerade.

Idag kan vi producera merparten av allt vårt innehåll helt själva ”inhouse” vilket gör oss ännu mer tids- och kostnadseffektiva.

För att visa er vad vi har skapat i ”Studion” under åren har vi nu satt samman en showreel med ett axplock av alla produktioner som vi skapat sedan starten.

Vi ser fram emot att höra från er och ge er möjligheten att skapa och utveckla era ideer!

”Under åren 2020-2022 har vi genomfört 293 digitala projekt och ett tydligt bevis på att vi gör det bra är att kunderna återkommer”

Nyfiken?

Kontakta oss så berättar vi mer.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Feeling idag

Standard
Summer mode
Feeling green