Inflyttningsfest med Kindred 

Kindred – Welcome To Our Future

I våras flyttade vår kund Kindred från sina lokaler på Rådmansgatan, platsen där allt började, vidare till nya supermoderna Urban Escape. Fastigheten ligger ovanpå Gallerian som binder ihop city med nyrestaurerade Brunkebergstorg. Detta skulle givetvis markeras. Det skulle firas och det skulle signaleras att Kindred, i den nyreglerade gambling-världen, var redo att gå längst fram. Det skulle bjudas in vänner, kunder och partners, ja egentligen alla som på något sätt tillhör Kindred-familjen.

Ursprungsidén var att göra hela evenemanget på kontoret men i takt med att ambitionerna växte och växte insåg vi snart att det inte skulle få rum. Lösningen blev att abonnera Stockholm under Stjärnorna, en enorm uteservering på ett av taken på Regeringsgatan, som dessutom är granne till Kindreds nya kontor.

Uppdraget bestod av att sätta ett koncept för hela evenemanget tillsammans med en röd tråd från evenemangsstarten på kontoret på eftermiddagen fram till slutet av kvällen på taket. Till vår hjälp hade vi även Unibet-ambassadörerna Robin Söderling och Mika Häkkinen. Episoden på kontoret skulle även inrymma ett symboliskt öppningsmoment – tänk ”klippa bandet” fast i en mer bombastisk stil.

Kontoret inreddes med cocktailbar, ostronbar, streetfood-stationer, en stor scen med en enorm LED-vägg och såklart en tennisplan i miniatyr där gästerna kunde tävla mot Robin Söderling i VR-tennis. I tennishörnan fanns dessutom Stockholm Open-pokalen på plats med ingraverade namn som Björn Borg, John McEnroe, Boris Becker med flera. Själva öppningsmomentet bestod av ett nummer med LED-show, violinist, konfetti, pyroteknik och ett drag sällan skådat i en kontorslokal.

Uppe på Stockholm under Stjärnorna fortsatte tävlandet, den här gången fick deltagarna möjlighet att utmana Formel 1-legendaren Mika Häkkinen i klassisk bilbana. Vinnarna från de båda tävlingarna fick motta biljetter till årets Stockholm Open-final i tennis. På SuS serverades det också mer mat och dryck samtidigt som The Soul Company stod för underhållningen och höll i kvällens taktpinne.

Utöver själva produktionen på plats stod vi för ett omfattande förarbete där vi tog hand om dels en postinbjudan men också en eventsajt där gästerna anmälde sig och som vi sedan kommunicerade med gästerna via. Vi stod även för ett omfattade innehållsarbete med all design, filmskapande och produktion av fysiskt material men också för allt det digitala.

Vill du veta mer?

+4670 – 818 27 88
niklas@konceptochevent.se

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

500

Antal gäster

22/5 2019

Datum

Urban Escape

Plats

Nyfiken?

Kontakta oss så berättar vi mer.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Feeling idag

Standard
Summer mode
Feeling green