Klarsyntmässan

Tredje upplagan av Klarsynt i Sverige AB:s optikmässa!

Klarsynt anordnar årligen en mässa där butiker och leverantörer träffas under inspirerande förhållanden och detta år befann vi oss på Quality Hotel Friends!

Syftet med mässan är att leverantörer och butiker träffas för att diskutera och få upp ögonen för det utbud som finns tillgängligt på marknaden men också bygga relationer! Vi tillgängliggör en inspirerande mötesplats för både butikspersonal och leverantörer inom branschen.

Vi var oerhört glada över att se hela 300 personer deltog under de fullspäckade dagarna. Mässan öppnades på fredagen av 32 förväntansfulla utställare som mötte butiksägarna i Klarsynt-koncernen och bjöd på en riktigt fin mässhall med interaktion, tävlingar eller upplevelser i varje monter. Under dagen bjöds det på både lunch och eftermiddagsfika på mässområdet och senare omvandlades mässområdet till en trevlig och sprakande AW med DJ-underhållning. Runt middagstid hämtades alla gäster med buss för att ta sig till fantastiska Bellevue Park. Där bjöds man på ett helhetsupplägg med middag, lekar, underhållning och festligheter! Lördagen bjöd på ytterligare en fullspäckad mässdag fram till 17:00 då ett välplanerat omrigg från klassisk mässhall till bankettsittning med långbord, två scener och dansgolv skedde. Mässhelgen avslutades med ett glittrande middagsparty med prisutdelningar, show och fest inpå småtimmarna!Gabriela Flores Araya, Marknadsansvarig

”Alltid ett nöje att arbeta med er! Koncept & Event levererar alltid!”

Pontis Ohlsson, Business Coach 

”Stort tack Koncept & Event! Ni vet exakt vad vi önskar och resultatet blir fantastiskt varje år! Underbart teamwork!”

300

Antal gäster

1-2/9 2023

Datum

Quality Hotel Friends

Plats

Nyfiken?

Kontakta oss så berättar vi mer.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Feeling idag

Standard
Summer mode
Feeling green