146 599

  • Serverade gäster

Fika?

Hur kan vi hjälpa dig?

+468 – 410 367 90 hej@konceptochevent.se
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Koncept: Digitalt & virtuellt

INNOVATION, NOGGRANNHET OCH FÖRÄNDRING

 

Koncept & Event har kommit hit vi är idag för att vi är riktigt bra och för att vi har jobbat riktigt hårt, inte för att vi har snubblat över någon unik tjänst eller uppfunnit hjulet. Vi har jobbat med en tjänst som redan funnits men erbjudit den till ett effektivare pris i kombination med att vi alltid levererat minst lika bra som våra konkurrenter. Det här årets stora utmaningar har kastat omkull en hel del och ställt mycket på ända, vi vet inte hur vår bransch kommer se ut men vi vet med all säkerhet att den kommer vara annorlunda mot vad vi är vana vid.

 


Bild från Koncept & Events business update och första Live & Dine

 

Vi har ofta proklamerat att Koncept & Event finns till för att många andra aktörer har varit svaga, vi har fyllt ett tomrum i en bransch med hög efterfrågan i snart sex års tid. Nu är branschens framtidsutsikt en helt annan, inte bara under tiden det råder diverse förbud och avrådan att genomföra event, utan helt säkert även från när det vänder och framåt. Även när och om fysiska event får genomföras igen kommer det ställas en betydligt högre kravbild på det digitala och innovativa i vår tjänst. Vår bransch har kastats tio år fram i tiden, men samtidigt också satts på paus, inom loppet av några månader.

 


Bild från Koncept & Events business update och första Live & Dine

 

Förändringarna i vårt erbjudande är redan många och kommer att bli fler, bolaget har tvingats in i en ny tid och upp på en ny spelplan med andra förutsättningar. Framöver kommer vi fortsätta konkurrera med de allra största eventbyråerna och nu också andra typer av bolag. Vi är i full gång med att anpassa vår tjänst för framtiden, vårt erbjudande ska vara mycket bredare, mer adaptivt, innovativt och modernt. Vi ska konstant tillföra värde på alla plan och erbjuda en tjänst som är mer attraktiv för framtiden. Koncept & Event ska ta ny mark för att fortsätta prestera i framtidens eventbransch, vi ska fortsatt vara orädda för utveckling och även vara mycket förändringsbenägna.

 

 

I mitten av april släppte vi upp vårt digitala eventkoncept Live & Dine och sedan dess har vi genomfört två livesändningar med ett resultat vi är nöjda med. Den feedback vi fått från de direkt involverade kunderna är positiv och allt brus runt omkring med publicering på sociala medier, samtal med kunder, prospekt, branschkollegor och andra affärsrelationer vittnar om någonting riktigt bra och ett steg i rätt riktning för Koncept & Event.

 

 

Det allra bästa med ha presenterat sig på den digitala eventmarknaden är just att vi satt oss i en position där vi har chansen att göra affärer igen. Live & Dine är vårt skyltfönster för att visa att vi är trygga med digitala lösningar och att vi kan skapa kundnytta även i andra format än tidigare. Nu pitchar vi digitala koncept för befintliga kunder och nya prospekt, arbetar på hybridlösningar och med kommande, redan planerade, event som ställer om helt till digitalt och virtuellt.

 

 

Våra dagar präglas nu av arbete med de digitala lösningarnas innehåll och som ni förhoppningsvis hört oss tjata om står vi för kommunikation men aldrig utan engagemang, aktivitet och gemenskap. Vi har dedikerat en del av vår hemsida till de digitala event-tjänsterna vi redan nu hanterar och ämnar att fortsätta utveckla vårt mindset till den nya spelplanen. För som sagt, oavsett hur branschen kommer se ut framöver så kommer den med all säkerhet att se annorlunda ut.

 

 

Läs mer om våra digitala event och spana gärna in vår infomercial för Live & Dine!

PS! På måndag 15/6 sänder vi vår Midsummer Edition av Live & Dine där du som privatperson kan testa på det digitala eventkonceptet, läs mer och boka på www.livendine.se.

 

VILL DU VETA MER?

+4670 – 818 27 88
niklas@konceptochevent.se

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Senaste artiklarna

Platsannons: Project Coordinator

2 juli, 2021 / En Project Coordinator utgör en viktig del i teamet och stöttar Project Managers med varierande uppgifter för att se till att planering och genomförande flyter smidigt....

Platsannons: Campaign & Content Manager

8 juni, 2021 / Som Campaign & Content Manager hos oss jobbar du med planering, skapande och praktisk publicering av content för våra löpande och enskilda kommunikations- och marknadsföringsuppdrag....

Platsannons: Back Office Manager

13 maj, 2021 / Som ansvarig för vår Back Office-avdelning har du en mångfacetterad roll, på vår byrå är arbetsuppgifterna väldigt varierade och alla projekt ser olika ut....

Vill du veta mer?

Kontakta oss så berättar vi mer.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Feeling idag

Standard
Summer mode
Feeling green
×

Vi bjuder på fika!

Vill du veta mer om Koncept & Event, söka jobb hos oss eller bara träffa vår vakthund Coco? Hör av dig så ses vi på en fika på vårt kontor!


  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
×
+468 – 410 367 90
hej@konceptochevent.se
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.