146 599

  • Serverade gäster

Fika?

Hur kan vi hjälpa dig?

+468 – 410 367 90 hej@konceptochevent.se
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Koncept: Digitalt & virtuellt

INNOVATION, NOGGRANNHET OCH FÖRÄNDRING

 

Koncept & Event har kommit hit vi är idag för att vi är riktigt bra och för att vi har jobbat riktigt hårt, inte för att vi har snubblat över någon unik tjänst eller uppfunnit hjulet. Vi har jobbat med en tjänst som redan funnits men erbjudit den till ett effektivare pris i kombination med att vi alltid levererat minst lika bra som våra konkurrenter. Det här årets stora utmaningar har kastat omkull en hel del och ställt mycket på ända, vi vet inte hur vår bransch kommer se ut men vi vet med all säkerhet att den kommer vara annorlunda mot vad vi är vana vid.

 


Bild från Koncept & Events business update och första Live & Dine

 

Vi har ofta proklamerat att Koncept & Event finns till för att många andra aktörer har varit svaga, vi har fyllt ett tomrum i en bransch med hög efterfrågan i snart sex års tid. Nu är branschens framtidsutsikt en helt annan, inte bara under tiden det råder diverse förbud och avrådan att genomföra event, utan helt säkert även från när det vänder och framåt. Även när och om fysiska event får genomföras igen kommer det ställas en betydligt högre kravbild på det digitala och innovativa i vår tjänst. Vår bransch har kastats tio år fram i tiden, men samtidigt också satts på paus, inom loppet av några månader.

 


Bild från Koncept & Events business update och första Live & Dine

 

Förändringarna i vårt erbjudande är redan många och kommer att bli fler, bolaget har tvingats in i en ny tid och upp på en ny spelplan med andra förutsättningar. Framöver kommer vi fortsätta konkurrera med de allra största eventbyråerna och nu också andra typer av bolag. Vi är i full gång med att anpassa vår tjänst för framtiden, vårt erbjudande ska vara mycket bredare, mer adaptivt, innovativt och modernt. Vi ska konstant tillföra värde på alla plan och erbjuda en tjänst som är mer attraktiv för framtiden. Koncept & Event ska ta ny mark för att fortsätta prestera i framtidens eventbransch, vi ska fortsatt vara orädda för utveckling och även vara mycket förändringsbenägna.

 

 

I mitten av april släppte vi upp vårt digitala eventkoncept Live & Dine och sedan dess har vi genomfört två livesändningar med ett resultat vi är nöjda med. Den feedback vi fått från de direkt involverade kunderna är positiv och allt brus runt omkring med publicering på sociala medier, samtal med kunder, prospekt, branschkollegor och andra affärsrelationer vittnar om någonting riktigt bra och ett steg i rätt riktning för Koncept & Event.

 

 

Det allra bästa med ha presenterat sig på den digitala eventmarknaden är just att vi satt oss i en position där vi har chansen att göra affärer igen. Live & Dine är vårt skyltfönster för att visa att vi är trygga med digitala lösningar och att vi kan skapa kundnytta även i andra format än tidigare. Nu pitchar vi digitala koncept för befintliga kunder och nya prospekt, arbetar på hybridlösningar och med kommande, redan planerade, event som ställer om helt till digitalt och virtuellt.

 

 

Våra dagar präglas nu av arbete med de digitala lösningarnas innehåll och som ni förhoppningsvis hört oss tjata om står vi för kommunikation men aldrig utan engagemang, aktivitet och gemenskap. Vi har dedikerat en del av vår hemsida till de digitala event-tjänsterna vi redan nu hanterar och ämnar att fortsätta utveckla vårt mindset till den nya spelplanen. För som sagt, oavsett hur branschen kommer se ut framöver så kommer den med all säkerhet att se annorlunda ut.

 

 

Läs mer om våra digitala event och spana gärna in vår infomercial för Live & Dine!

PS! På måndag 15/6 sänder vi vår Midsummer Edition av Live & Dine där du som privatperson kan testa på det digitala eventkonceptet, läs mer och boka på www.livendine.se.

 

VILL DU VETA MER?

+4670 – 818 27 88
niklas@konceptochevent.se

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Senaste artiklarna

Gåvornas högtid – ta vara på de skattefria möjligheterna

24 november, 2021 / Det är mycket som ska hinnas med under de närmsta veckorna, inte minst att se till att dina anställda får en julklapp att glädjas åt. Förra året slopades tillfälligt företagsbeskattningen för gåvor upp till 1000 konor, i år dubblas beloppet och presenter för 2000kr blir skattefria för dina anställda. Väljer man som företag att kombinera den tillfälliga gåvan med årets julklapp kan man skattefritt ge sin personal julgåvor för 2500 kronor per person. Ett ypperligt tillfälle att visa personalstyrkan lite extra uppskattning för arbetet....

På ständig Utvecklingsjakt – möt Siri

11 november, 2021 / Siri anser att det alltid finns mer att upptäcka och lära sig och hon hoppas att hon aldrig känner sig färdiglärd. ”Kreativitet har varit den stora drivkraften i nästan hela mitt liv, så jag ser det som en självklarhet att det är så det kommer fortsätta att vara.”...

Från LIA till Fast Anställning – möt Andres

14 oktober, 2021 / Andres Zuniga gjorde sin LIA som Online Video Producer här på Koncept & Event. Tack vare hans förmåga att vara noggrann trots ett högt tempo, att han aldrig missar en deadline samt hans härliga attityd var det en självklarhet för oss att anställa honom när han tagit examen....

Platsannons: Vi erbjuder LIA-plats

27 september, 2021 / Nu erbjuder vi en givande och utvecklande LIA-plats för en student som är nyfiken, gillar att utmana, att utmanas och som älskar event!...

Vill du veta mer?

Kontakta oss så berättar vi mer.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Feeling idag

Standard
Summer mode
Feeling green
×

Vi bjuder på fika!

Vill du veta mer om Koncept & Event, söka jobb hos oss eller bara träffa vår vakthund Coco? Hör av dig så ses vi på en fika på vårt kontor!


  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
×
+468 – 410 367 90
hej@konceptochevent.se
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.