Koncept & Event stöttar upp Zington på Marstrand

Sista helgen i september bjöd IT- och managementkonsultbolaget Zington in sina 200 medarbetare till en härlig konferens och kickoff på västkusten och Marstrands Havshotell. Med många spridda affärsområden och medarbetare utsända på olika konsultuppdrag är den återkommande konferensen en viktig del i Zingtons kulturskapande arbete. Målet under denna konferens var att skapa en gemensam bolagsupplevelse, detta år på temat Caring, Sharing & Daring. Koncept & Event agerade partner i planering inför och fanns på plats från start till mål för att se till att logistiken och samarbetet med alla leverantörer flöt under hela eventet.

För oss på Koncept & Event är det viktigt att även de medarbetare som varit en del av konferens- eller eventplaneringen ska kunna få njuta av sitt event som deltagare och känna sig trygga med att vi, som deras högra hand, har kontroll och löser utmaningar som kan tänkas uppstå på plats.

Zington skapade, på ett föredömligt sätt, engagemang inför konferensen med en spännande inbjudan som likt en “På Spåret-gåta” lät de inbjudna deltagarna lista ut destinationen för konferensen. Kommunikationen inför eventet var riklig och väl sammanfattad på en eventsida som uppdaterades kontinuerligt med fler detaljer kring helgens program allteftersom eventet närmade sig.

När den stora dagen kom fick deltagarna hoppa ombord på “Zington-tåget”, ett helabonnerat SJ-tåg som avgick från T-centralen i Stockholm med destination Göteborg C. Tåget hade “brandats” med Zington-logotyp på alla säten och erbjöd deltagarna förströelse på resan med olika aktivitetsvagnar. Caring-vagnen erbjöds en guidad meditation och en självutvecklande brevskrivningsuppgift; Sharing-vagnen bjöd på en rafflande “På spåret”-tävling och Daring-vagnen hade utrustats med sällskapsspel för att utmana kollegorna i olika spelmoment.

Väl framme i Göteborg väntade anslutningbussar som tog alla till Marstrand och en välkomstkommitté som med rökgranater och ballonger i Zingtons färger höjde stämningen vid entrén. Hotellet var under helgen abonnerat av Zington och dekorerat med företagets färger och logotyp för att ge upplevelsen av att befinna sig på ett “Zington-hotell”.

Helgen inkluderade konferenspass, inspirationsföreläsare och typiska västkustaktiviteter som hummerfiske, ostronprovning, ribbåtsturer och guidad tur på Carlstens fästning. Finalmiddagen hölls i den häftiga lokalen Sillsalteriet med underhållning och dekor på temat “Hela havet stormar”, vilket var helt i linje med kulingvindarna som blåste på västkusten denna lördagsafton.

Tack Zington för förtroendet att få bistå i planeringen inför och hålla i trådarna på plats!

”För oss på Koncept & Event är det viktigt att även de medarbetare som varit en del av konferens- eller eventplaneringen ska kunna få njuta av sitt event som deltagare och känna sig trygga med att vi, som deras högra hand, har kontroll och löser utmaningar som kan tänkas uppstå på plats.”

200

Antal gäster

29/9 – 1/10 2023

Datum

Marstrand

Plats

 

Nyfiken?

Kontakta oss så berättar vi mer.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Feeling idag

Standard
Summer mode
Feeling green