Kontorsmamman har landat!

Efter en lång period som gått i förändringens tecken och som på många sätt känts oviss är det väldigt skönt att ha ett nytt år framför oss och trots utmaningar under tiden som varit är vi nu fler än någonsin på Koncept & Event vilket är oerhört roligt. Väldigt skönt är det också att vi äntligen fått en Operative Manager, eller Konstorsmamma som hon säger själv.

 

Hej Robee, ny Operations Manager här på Koncept & Event! Hur känns det att vara på plats?

”Det har nog aldrig känts så bra i början av en anställning, känner verkligen att jag har hamnat rätt, alla är så välkomnande och jag tycker att jag har kommit in i gänget snabbt!”

Du kallar dig själv Kontorsmamma, berätta lite om vad du gör.

”Haha ja det stämmer, jag har alltid gillat att ta hand om andra och jag skulle säga att det alltid har speglat rollerna jag har sökt mig till. I rollen som Operations Manager så kommer jag att ha personalansvar och se till att alla är nöjda och glada och vara lite utav en spindel i nätet så att Niklas, vår VD, får avlastning så att allt flyter på.”

Hur kommer det sig att du sökte dig till Koncept & Event?

”Jag var vid en tidpunkt i livet där jag kände ett stort behov utav förändring och att få utvecklas när jag blev tipsad om att dom rekryterade, jag kände till bolaget sen tidigare och blev väldigt intresserad efter att jag läst rollbeskrivningen och träffat Niklas. När jag sen blev erbjuden jobbet kunde jag inte annat än att tacka ja, kan inte tänka mig ett bättre ställe att få ut utvecklas på!”

 

”Mina främsta egenskaper är nog att jag är social, lojal och flexibel. Jag har lätt för att hantera olika typer av människor och anpassar mig snabbt i nya situationer.”

 

Vad är ditt drömjobb?

”Mitt drömjobb, bra fråga! Jag har dom senaste åren insett att jag egentligen inte har ett specifikt drömjobb, så länge jag får jobba med människor och hela tiden får växa. Det som är viktigast för mig är att jag är på ett modernt bolag och har en roll som tillåter mig att vara flexibel i mitt arbete, jag har barn och vill inte tvingas välja mellan att vara en bra mamma eller bra anställd utan jag vill kunna vara grym på båda jobben!”

Vad ser du som den största utmaningen?

”Den största utmaningen är nog helt klart denna pandemi, att snabbt behöva ställa om och tänka utanför boxen när man redan har en plan för hur ett event eller en dag ska se ut. Men måste säga att det är det om något som K&P är fantastiska på, så jag kan lära mycket av mina nya kollegor.”

 

”Kommande år ser jag mest fram emot att få spendera mina arbetsdagar kring härliga och drivna människor, har verkligen sett fram emot att ha kollegor. Men även våra interna konferenser, det var oerhört lyxigt med ett miljöombyte i Åre och chansen att lära känna alla härliga kollegor på djupet!”

 

Berätta något inte så många vet om dig!

”Jag har förlöst mig själv, ensam i en bil!”

Det var typ det sjukaste och häftigaste jag hört! Var du inte livrädd?

”Alltså jag hann knappt bli rädd, det gick så jäkla snabbt! Läskigast var dock efter, hon var helt tyst, grå och andades inte men så rensade jag munnen på slem och så började hon skrika så det var bara någon sekund jag hann bli livrädd” skrattar Robee med glittrande ögon.

Vad gör du om fem år?

”Om fem år kommer jag att ha en roll där jag får användning av min coachutbildning, skulle älska att få vara med och bidra till mina kollegors personliga utveckling. Hoppas även på att jag kommer att vara hundägare då, och att hunden är hjärtligt välkommen att hänga med till kontoret!;)

 

Vill du veta mer?

+4676 884 66 04
robee@konceptochevent.se

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Senaste artiklarna

Vill du veta mer?

Kontakta oss så berättar vi mer.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Feeling idag

Standard
Summer mode
Feeling green