143 639

  • Serverade gäster

Fika?

Hur kan vi hjälpa dig?

+468 – 410 367 90 hej@konceptochevent.se

Julfest med Netlight 

Julforum och Julfest

Vi fick uppdraget av Netlight att arrangera deras årliga julforum och julfest. Vi ville använda en och samma lokal till flera olika syften och därför valde vi K-märkt som venue. Den stora ytan och de flexibla möjligheterna att disponera lokalen gjorde att den blev väldigt lämplig.

Kvällen inleddes med ett forum till vilket vi byggde en scenmiljö med bild, ljud och ljus. Olika talare framträdde på scenen med varierande program. Efter forumet serverade vi en en trerättersmiddag med ett miljö- och hållbarhetstema. Menyn var helt vegetarisk och gästerna visste inte förrän de kom till evenemanget vilken meny som skulle serveras. Detta på grund av att all mat beställdes på natten innan och på så sätt kunde vi skapa en meny helt på överblivna råvaror som annars hade blivit svinn.

Även under middagen var scenmiljön i fokus med olika talare, filmer och musikframträdanden. Kvällen avslutades med en häftig fest med ljusshow, DJ och bar. Konfettin ven i luften och armarna likaså!

#julfest #vegetariskt #hållbarhet #konceptochevent #Eventbyrån. #netlight #kmärkt

”Stort tack för all hjälp med julfesten i torsdags, vi är supernöjda, Grymt bra jobbat av er”

Vill du veta mer?

+4670 – 818 27 88
niklas@konceptochevent.se

360

Antal gäster

15/12 2016

Datum

K-märkt

Plats

Nyfiken?

Kontakta oss så berättar vi mer.

Feeling idag

Standard
Winter mode
Feeling green
×

Vi bjuder på fika!

Vill du veta mer om Koncept & Event, söka jobb hos oss eller bara träffa vår vakthund Coco? Hör av dig så ses vi på en fika på vårt kontor!