Kundlöfte & koncept

Vårt kundlöfte

Vi utmanar oss själva för att bygga moderna koncept som verkligen ska attrahera våra kunder. Vi utmanar våra leverantörer för att skapa kostnadseffektivitet. Vi gör det för att maximera värdet och kundnyttan av vår tjänst. Helt enkelt ett modernt erbjudande paketerat på ett effektivt sätt.

effektiva – Vi är snabbare, mer prisvärda och tydligare än våra konkurrenter.

moderna – Vi är kreativa och flexibla. Vi är närvarande och jobbar hårt för att skapa maximerad kundnytta, helt enkelt precis som en byrå borde vara.

Effektivast & modernast

Vassa koncept och ett riktigt bra erbjudande

Vi vågar påstå rätt mycket om oss själva. Att vår tjänst är den modernaste i branschen är en sak men vårt erbjudande är också det effektivaste.

Vi utmanar oss själva och våra kunder att tänka annorlunda för att bygga de modernaste koncepten som verkligen ska attrahera. Vi utmanar också våra leverantörer för att erbjuda en maximal kostnadseffektivitet. Att tänka kreativt och skapa innovativa koncept är vi många som klarar av men om det inte kan förpackas i ett bra erbjudande är det inte lika mycket värt.

Vi slåss varje dag för att maximera kundnyttan. Såklart av vår egen tjänst men också i hela vår bransch. Vi är minst lika bra som våra konkurrenter men vi har ett betydligt bättre erbjudande.

Därför har vi bäst tillväxt i branschen.

Vill du veta mer?

Vårt koncept

Det vi gör annorlunda

Vi tar ansvar för att vi alltid säljer riktigt bra tjänster och ett effektivt erbjudande. Exempelvis jobbar vi tydligt mot budgetar genom kontinuerliga budgetuppföljningar och vi debiterar med fasta, oftast paketerade, priser som ger maximal kostnadskontroll.

Vi bygger tydliga projektplaner så att våra kunder hela tiden vet vad dem ska förvänta sig av oss. Oftast handlar våra uppdrag till den absolut största delen om processen mot målet. Det är den som avgör hur resultatet blir.

Vi är moderna i vårt sätt att driva processen med snabbhet och korta ledtider. Framförallt är vi riktigt bra på att göra det så att du som kund upplever en sällsynt tydlighet. Våra kunder vet hela tiden vad de kan förvänta sig av oss och de vet också att vi har full kontroll på deras budget.

Vill du veta mer?

Prisbild

BÄTTRE ERBJUDANDE

Den största skillnaden på oss och andra eventbyråer är vårt erbjudande. Vi är många som är duktiga på både event och kommunikation, därför har vi lagt mycket fokus på att bygga ett erbjudande som är bättre än våra konkurrenters och utformat som våra kunder vill ha det.

INGEN TIMDEBITERING

När man man ska renovera sitt kök tror vi att man vill veta vad köket kommer kosta, snarare än hur mycket det kostar att ha hantverkaren på plats en timme. Vi tror att eventköpare tänker likadant, eller vi vet det. Vi har nämligen byggt vårt erbjudande på fasta priser i över sex år nu. Under de åren har inte en enda kund bett oss omformulera erbjudandet. Inte någon gång har våra kunder blivit överraskade av att det kommer en faktura på långt mer än förväntat heller. Något som vi gång på gång får berättat för oss är väldigt vanligt i vår bransch.

VÅR MODELL

Vi har givetvis marginal på allt vi säljer, men vi är också Sveriges mest aktiva byrå, ingen annan genomför fler projekt än vi. Det ger oss en enorm kraft att pressa priser och förhandla avtal men framförallt en möjlighet att erbjuda våra kunder riktigt bra priser även fast vi har marginaler. På så sätt behöver våra kunder inte oroa sig över att deras timmar ska ta slut eller skjuta i höjden. Vi kan event och kommunikation, vi vet vilken tid det tar att genomföra olika projekt, därför tar vi också ansvaret över vår kunds budget. För ingen är bättre än oss på att hålla budget.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer?

Kontakta oss så berättar vi mer.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Feeling idag

Standard
Summer mode
Feeling green