141 738

  • Serverade gäster

Fika?

Hur kan vi hjälpa dig?

+468 – 410 367 90 hej@konceptochevent.se

Kundlöfte & Projektmodell

Vårt kundlöfte

effektiva – Vi är Sveriges mest effektiva eventbyrå; D.v.s. snabbare, mer prisvärda och tydligare än våra konkurrenter.

flexibla – Vi flyttar gränser för att tillgodose våra kunders behov. För oss finns det inget som är standard.

prisvärda – Vår unika kostnadsmodell har revolutionerat branschen. Fråga bara någon av våra över 300 återkommande kunder.

aktiva – Vi får saker att hända! När andra sitter och funderar, jobbar vi stenhårt för att skapa precis det våra kunder vill ha. Vi är aktuella och vi skapar, förhandlar, bygger, river och har ett unikt tänk som den unga, pigga och moderna aktör vi är.

kvalitativa – Vi lovar effektivitet men aldrig sämre kvalitet för det. Vi är mer effektiva än konkurrenterna och minst lika bra.

tydliga – Våra kunder vet alltid vad dem köper, vad dem får och vad det kostar.

närvarande – Vi är i alla lägen lojala mot och tillgängliga för våra kunder. Med en stor nypa aktivitet sätter vi alltid våra kunder i det första rummet. Vi utbildar vår personal till att, så ofta som det verkligen bara går, säga ”ja”!

kreativa – Men absolut inte mindre effektiva för det. En stor del av vår bransch pratar bara om kreativitet – vi pratar om effektivitet, för ingen vill väl betala för människor som bara sitter och funderar?

Vår projektledning ingår

Sveriges mest effektiva eventbyrå, på riktigt

Vår bransch är full av långa, icke-konkreta och trubbiga processer. Vi klev in i den här branschen för att förändra det. Vi vill skapa snabba, effektiva affärer och eventlösningar som självklart ska vara innovativa men samtidigt inte överarbetade.

Hela tiden hör vi historier om kreativa rum och möten där olika byråer samlar sitt team, i flera timmar och ibland dagar, för att ta fram idéer och koncept. Det är långsamma och ineffektiva processer som kunderna får betala för. Vi vill kunna titta våra kunder i ögonen och stå för vad vi har levererat och till vilket pris vi gjort det.

Vi vill vara mer effektiva, ännu snabbare och ha kortare beslutsvägar, för det är vad vi tror att våra kunder vill ha. Därför har vi valt att utforma vårt koncept så att vi kan inkludera det som är det vi faktiskt erbjuder; Projektledningen.

Vill du veta mer?

Event

Vår projektmodell

Vi kan event

Om man tittar på vad det är vi faktiskt erbjuder så är det Projektledning av evenemang. Vi delar in vår projektmodell i tre delar för att det ska bli extra tydligt för er som kunder; Research, Planering/Produktion och Effekt.

Research är den vägledande urvalsprocessen med fokus på budget, grundkoncept och anläggning. Planering/Produktion är den del där våra projektledare tillsammans med kunden planerar detaljer, innehåll, körscheman osv, men framförallt genomför projektet. Effekt är egentligen precis som det låter en sammanfattning av vilken effekt vi skapar för våra kunder.

Vill du veta mer?

Event

Research

Kundansvarig

Det är alltid den kundansvariga som startar processen tillsammans med kunden genom att ta in en brief på vad kunden önskar göra. Utifrån den briefen påbörjar vi arbetet med att bygga ett koncept utefter förutsättningarna. Kundansvarig kommer bland annat bidra med följande:

• Utifrån en angiven budget leverera ett koncept enligt kundens brief. Vår erfarenhet gör att vi har obegränsad kunskap i vilka anläggningar som är lämpliga. Vi förhandlar, vrider och vänder och bygger ett koncept utifrån er budget.

• Paketering på ett sätt som pressar priser och skapar en tydlig helhet och överblick för kunden.

• En relation där vi snabbt lär känna vår kund, det gör att vi kan komma med relevanta proaktiva koncept.

• Med stor tydlighet presentera priser och innehåll så kunden hela tiden vet vad dem kan förvänta sig.

Vill du veta mer?

Event

Planering/Produktion

Projektledning

När ett evenemang är bokat bildas ett projektteam med förutom kundansvarige även en projektledare. Projektledaren är huvudansvarig för själva projektet. Med utgångspunkt i det koncept den kundansvarige byggt hakar projektledaren på och tillför detaljkompetens. Projektledaren kommer bidra med följande:

• En tydlig kontakt för planering och produktion, d.v.s. en kontaktperson för hela projektet. Projektledaren håller all kontakt med underleverantörer, anläggningar o.s.v.

• Planering och dokumentation av genomförande.

• Detaljplanering, körscheman, justering av konceptet exempelvis dekor, teknik, mat, dryck m.m.

• Minst en projektledare (beror på projektets omfattning) finns alltid på plats vid produktion för att säkerställa att produktionen går enligt plan.

• Uppföljning efter evenemanget tillsammans med kundansvarig för att identifiera förbättringsmöjligheter till framtida arrangemang.

Vill du veta mer?

Event

Effekt

Vad bidrar vi med?

Det mest intressanta är såklart att veta vad effekterna av att använda oss blir. Framförallt blir det effektivitet men lite mer ingående kan det beskrivas som följande:

• Genom vår erfarenhet kommer vi höja kvaliteten och deltagarnas uppfattning om evenemanget.

• Vi kommer genom vår kunskap frigöra tid för våra kunder att fokusera mer på sina ordinarie arbetsuppgifter och mindre på eventadministration.

• Vi blir helt enkelt som en resurs/konsult för projektet.

• Hög grad av kontroll genom en transparent projektprocess och tidplan.

• En kostnadseffektivitet som våra kunder inte hittar någon annanstans och som våra konkurrenter undrar hur vi kan erbjuda.

• Effektiva processer med högt tempo och snabba svar.

• Lojal och tydlig relation där vi alltid sätter kunden i första rummet och med en tydlighet som gör att kunderna alltid vet vad dem kan förvänta sig.

Vill du veta mer?

Event

Vill du veta mer?

Kontakta oss så berättar vi mer.

Feeling idag

Standard
Winter mode
Feeling green
×

Vi bjuder på fika!

Vill du veta mer om Koncept & Event, söka jobb hos oss eller bara träffa vår vakthund Coco? Hör av dig så ses vi på en fika på vårt kontor!


×
+468 – 410 367 90
hej@konceptochevent.se
×
+468 – 410 367 90
hej@konceptochevent.se
×
+468 – 410 367 90
hej@konceptochevent.se
×
+468 – 410 367 90
hej@konceptochevent.se
×
+468 – 410 367 90
hej@konceptochevent.se