146 599

  • Serverade gäster

Fika?

Hur kan vi hjälpa dig?

+468 – 410 367 90 hej@konceptochevent.se
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Från LIA till Fast Anställning – Möt Andres

Andres Zuniga gjorde sin LIA som Online Video Producer här på Koncept & Event. Tack vare hans förmåga att vara noggrann trots ett högt tempo, att han aldrig missar en deadline samt hans härliga attityd var det en självklarhet för oss att anställa honom när han tagit examen.

Kunskapstörstig

”Det kändes superbra, det var det målet jag hade med mina andra LIA-period då vi går rakt ut i arbetslivet efter den”, berättar Andres. ”Under min första LIA-period var jag på ett produktionsbolag och där var alla frilansare. Jag kände direkt att jag, i alla fall i början av karriären, vill vara fast anställd. En anställning kommer med en helt annan trygghet än frilansarbete” fortsätter han.

Andres brinner för att lära sig nytt och utveckla nya skillset, ”de närmsta fem åren kommer jag jobba vidare med filmproduktion och skaffa massor av nya kunskaper, såväl tekniskt som kreativt” säger han glatt. ”Branschen är under konstant utveckling och mitt mål är att hänga med i utvecklingen och hela tiden lära mig nya metoder, program och arbetssätt. Just nu är jag väldigt engagerad i ett program som är bra när det kommer till färger och grading.”

Framtidsplaner

I framtiden tror han sig driva eget företag vid sidan av jobbet för att kunna ta sig an andra typer av projekt. ”Jag vill skapa mer komplexa produktioner och skulle vilja göra ett riktigt stort showcase om en stor konsert eller folkfest med stort engagemang från själva platsen. En film med en berättelse i grunden och som visar upp staden, eventet och engagemanget som alla bidrar med.”

Andres är född och uppvuxen i Ecuador, ett land där festivalerna och karnivalerna förgyller gatorna året om. Att fira mycket och stort med en vidsträckt gemenskap i färgsprakande evenemang ligger Andres tätt kring hjärtat. Troligen är det just därför han passar så väl in i teamet på vår event- och kommunikationsbyrå. ”Det allra bästa med mitt jobb är att jag får göra så mycket olika saker, vissa dagar är det studioproduktion, andra dagar är jag ute på olika platser och filmar och ibland sitter jag hela dagen och klipper och redigerar.”

”Mitt drömjobb är ett jobb där jag får resa mycket och kombinera mina två stora passioner: att filma och skapa rörligt material och nya platser och upplevelser.”

2015 flyttade Andres till Sverige, han lärde sig svenska och började studera kommunikation vid Södertörns Högskola, tidigt under utbildningen fastnade han för film och foto så pass att han bytte inriktning till videoproduktion. Sedan dess har det varit hans stora passion. ”Jag älskar att skapa rörligt material. Mitt mål är att hela tiden lära mig nytt och se utveckling i mitt arbete” säger han leende.

Här på Koncept & Event blev han snabbt en självklar Studio Manager tack vare sitt teknikintresse och han producerar allt ifrån casefilmer till studioinspelningar till drönarmaterial till aftermovies och material för sociala medier och podcasts.

“Vi är väldigt glada över att ha Andres på Koncept & Event, han är driven och kunskapstörstig precis som de andra i teamet och vi är en byrå som utmanar och som uppskattar att utmanas, vilket är precis vad Andres gör.” – Niklas Åström, VD
“Andres är en otroligt talangfull filmfotograf och videoproducent. Han är snabb, har ett öga för detaljer och försöker hela tiden att utvecklas. Vare sig det är det en teknik, ett visuellt narrativ eller bara en ny produkt, säger han inte ’jag kan inte’ utan tackar snarare för utmaningen och säger ’ABSOLUT, det löser vi!’. Sådana personer är bland det roligaste jag vet att arbeta med. Det finns inget tak för var nyfikenheten tar stopp och jag kan bara säga tack för att vi har en sådan person i vårt team.” -Alex Rosta, Creative Director

Vill du veta mer?

+46733 23 13 13
pixine@konceptochevent.se

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Senaste artiklarna

Från LIA till Fast Anställning – möt Andres

14 oktober, 2021 / Andres Zuniga gjorde sin LIA som Online Video Producer här på Koncept & Event. Tack vare hans förmåga att vara noggrann trots ett högt tempo, att han aldrig missar en deadline samt hans härliga attityd var det en självklarhet för oss att anställa honom när han tagit examen....

Platsannons: Vi erbjuder LIA-plats

27 september, 2021 / Nu erbjuder vi en givande och utvecklande LIA-plats för en student som är nyfiken, gillar att utmana, att utmanas och som älskar event!...

Platsannons: Project Coordinator

2 juli, 2021 / En Project Coordinator utgör en viktig del i teamet och stöttar Project Managers med varierande uppgifter för att se till att planering och genomförande flyter smidigt....

Vill du veta mer?

Kontakta oss så berättar vi mer.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Feeling idag

Standard
Summer mode
Feeling green
×

Vi bjuder på fika!

Vill du veta mer om Koncept & Event, söka jobb hos oss eller bara träffa vår vakthund Coco? Hör av dig så ses vi på en fika på vårt kontor!


  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
×
+468 – 410 367 90
hej@konceptochevent.se
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.