143 639

  • Serverade gäster

Fika?

Hur kan vi hjälpa dig?

+468 – 410 367 90 hej@konceptochevent.se

Live & Dine är ett Employer Branding-event med allt innehåll vi alltid skapar; Kommunikation, Aktivitet, Engagemang, Gemenskap – fast digitalt såklart.

Vi är i en tid där vi och våra kunder inte kan träffas i större grupper vilket innebär att vi just nu inte kan genomföra event på vårt ordinarie sätt. Vi har funderat på, och letat efter, en attraktiv lösning vi kan erbjuda våra kunder här och nu och även när vardagen återgår till det normala.

 

I en tid där vi ser många video- och onlinelösningar som i stor utsträckning handlar om information och utbildning vill vi skapa ett online-event som verkligen motiverar och engagerar. Vi vill erbjuda våra kunder och deltagarna en kväll tillsammans med sina kollegor, helt enkelt ett Employer Branding-event med allt innehåll vi alltid skapar; Kommunikation, Aktivitet, Engagemang, Gemenskap.

Vi har satt ihop ett koncept som erbjuder mer än en traditionell videokonferens, det här är en online-happening skapad för de tider vi befinner oss i just nu. Live & Dine är ett Employer Branding-event där er personal deltar från sin alldeles egna hemmaplan genom att tillaga en trerättersmeny.

Kort och gott bygger vi innehåll för live-sändningen, både för nyckelpersoner från ert håll och för våra kockar, vi skickar ut färdigpackade matkassar, samlar er personal framför skärmarna och genomför sändningen med era nyckelpersoner i vår studio.

Vi har byggt en rolig, hållbar och kostnadseffektiv meny för konceptet och matlagningen ska vara lite extra aktiv. Deltagaren ska få arbeta med ny kunskap och testa på mycket men givetvis ska svårighetsgraden vara gångbar för alla. Med en vegetarisk meny, utbildning och idéer kring matsvinn, många tips kring vegetarisk mat och spännande kuriosa får hållbarhet ett stort fokus under eventet.

Vi har ett smart fönster för er egna kommunikation då all personal är uppkopplade och vi har en samtida och fräsch aktivitet som är rolig och även utbildande på kuppen. Det i kombination med varandra skapar engagemang från deltagarna vilket vi stärker ytterligare med hög interaktion.

Vi bjuder in deltagarna via vår eventplattform som designas efter era önskemål och här tar vi emot och administrerar bokningar av matkassar. Vi sköter mailinbjudan, har en tydlig FAQ-sida, hanterar eventuella ändringar/frågeställningar och sammanställer sedan informationen till leverantören av matkassarna.

Evenemangen planeras vara 3h långa där förslagsvis upp till 1h spenderas på dragningar, information och utbildning till era anställda. Vi kommunicerar och skapar hög interaktion med deltagarna via mail och sms innan, under och efter genomförandet. Vi har en chatt öppen för deltagarna både under och efter avslutad matlagning och vi tar emot bild/film som vi skickar upp på skärmar i studion.

Vi har en studio uppbyggd i ett stort kök med tillhörande lounge på Sankt Eriksgatan 121 och våra kockar kommer från välkända K-Märkt som vann pris som Sveriges Mest Hållbara krog 2018 och de är även involverade i Nobelmiddagen. Kockarna ackompanjeras av en moderator i matlagningsstudion för att bland annat kunna ta emot och hantera frågor live.

 

Se och hör mer i vloggen nedan, snart är det åka av igen!

Vill du veta mer?

+4670 – 818 27 88
niklas@konceptochevent.se

Senaste artiklarna

Annons: Vi söker praktikant till vårt digitala team

24 augusti, 2020 / Koncept & Event söker en praktikant till vår marknadsavdelning. Vi står inför en spännande, innovativ och utvecklande men också hektisk tid med uppdrag som skiljer sig mot vad vi är vana vid. Koncept & Event arbetar nu mycket med digitala evenemang......

Story: Våren 2020 och Live & Dine

7 juli, 2020 / För sex månader sedan hade vi snällt passat en förfrågan om ett digitalt event vidare till någon annan aktör. Efter den här våren och nu med facit i hand hade vi väldigt fel om oss själva....

Koncept: Digitalt & virtuellt

4 juni, 2020 / Vi är i full gång med att anpassa vår tjänst för framtiden, vårt erbjudande ska vara mycket bredare, mer adaptivt, innovativt och modernt. Vi ska konstant tillföra värde på alla plan och erbjuda en tjänst som är mer attraktiv för framtiden....

Digitalt: Infomercial, Live & Dine

27 maj, 2020 / Live & Dine är ett digitalt event där deltagarna samlas online för att laga en trerättersmeny hemifrån sina egna kök. Välrenommerade kockar leder matlagningen från vår TV-studio och deltagarna kan ställa frågor till kockarna under live-sändningen....

Media: 13 producenter som fixar ditt webinar

23 april, 2020 / Branschsajten Eventeffect listar 13 leverantörer som levererar lösningar för webinar. Vad som gör det extra kul med att vara med på listan är att vi inte är teknisk partner som de flesta andra på listan är......

Vill du veta mer?

Kontakta oss så berättar vi mer.

Feeling idag

Standard
Summer mode
Feeling green
×

Vi bjuder på fika!

Vill du veta mer om Koncept & Event, söka jobb hos oss eller bara träffa vår vakthund Coco? Hör av dig så ses vi på en fika på vårt kontor!


×
+468 – 410 367 90
hej@konceptochevent.se