50 event med samma kund

Under förberedelserna inför det här uppdraget insåg vi att det var vårt 50:e projekt tillsammans med Netlight. 50 event med samma kund. Det betyder att vi har gjort något väldigt bra över tid och det är något som vi såklart känner både stolthet och tacksamhet över.

Sedan kommer såklart också insikten; 49 lyckade event, då gäller det att fortsätta leverera. Att fortsätta utveckla, överraska och leverera enligt de höga förväntningar som finns. Att hela tiden leverera bättre, nyare, mer wow och att fortsätta ta kunden med storm. Det är inte en enkel match. Under åren som gått har vi skapat många minnesvärda evenemang och koncept för kunden. Bland annat har deras kontor förvandlats till Hogwarts, Narnia, 1920-talet och Underlandet. Årliga forum, fester, konferenser och massor med knasiga aktiveringar på kontoret. Som när vi under pandemin byggde vi om deras kök till egen restaurang där vi under två veckor serverade mindre middagar på grund av restriktionerna. 

Men idéerna på riktigt bra evenemang sinar inte och vår konceptutvecklande projektledare Nathalie satte sig vid ritbordet. Resultatet blev konceptet Netlight Block Party.

Vad är ett Block Party? 

Tänk dig en gatufestival i ditt eget kvarter med alla du känner, alla dina vänner och dina underbara kollegor. Tänk dig streetfood, lekar, spel, femkamp, musiker, eldkonstnärer, festivalhäng och överraskningar – ungefär så, fast bättre. 

Men vi börjar från början. Varje år arrangeras ett forum där hela organisationen samlas och pratar och delar med sig av året och erfarenheter. 

I år bokade vi in oss på Fållan, en spännande konsertlokal i Slakthusområdet som (precis som övriga området) ska rivas inom kort. Utmaningen med lokalen, som är kal och avsedd för klubb och konsert, är att sätta prägel och skapa en familjär känsla för en kväll. Det löste vi genom att bland annat branda hela entrén, använda oss av miljöljus, skapa mindre rum i utrymmet och låta växter bli en del av dekoren.

För själva forumet tog vi vara på den råa industrilokalen som är anpassad för konsert genom att gå all in med teknik, ljus, ljud, rök och film. Således gick ett produktionstungt och bombastiskt möte av stapeln i lokalen Stora Fållan. Mötet öppnades av ett 12-mannaband och därefter följde ett möte som snarast kan liknas med ett riktigt maffigt DJ-set med video som backdrop, en rejäl ljusrigg och en väldigt aktiv publik. 

Fulla av inspiration och med applåderna fortfarande ringande i öronen välkomnades de 600 gästerna ut till ’Gården’ där de möttes av 200 meter tivolislingor, tält, spelaktiviteter, foodcourt med fem olika foodtrucks, festivaltält med sittplatser, pingisbord, karaokerum, flipperspel, candyshop, eldshow, livemusiker och senare öppnade även två olika dansgolv – varav ett med rymdtema som spelade nischad techno i lokalen Vintergatan.

Gården pulserade av liv, överallt log och umgicks människor och det dansades hela natten. En fantastisk kväll och ett lyckat event för FEMTIONDE gången!

– Nathalie, grattis till ännu ett fantastiskt Netlightevent! 

”Tack, det känns jättebra! Det är oerhört roligt att arbeta med Netlight som kund då deras ambitioner och engagemang alltid är väldigt höga. De håller en väldigt hög nivå på det de själva producerar och det gör att vi får skapa riktigt häftiga event tillsammans!”

Vad händer nu?

Vi fortsätter utmana oss själva och utvecklas mer än gärna genom att alltid vara bättre än sist. Planeringen för Netlights kommande event är i full gång och vi ser fram emot många fler produktioner med dem!

”Stort tack för igår. Det blir ju succé som vanligt!”

”Tack Nathalie! Det blev superbra!”

“Så jäkla bra jobbat!”

533

Antal gäster

24/8 2022

Datum

Fållan

Plats

 

 

 

 

Nyfiken?

Kontakta oss så berättar vi mer.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Feeling idag

Standard
Summer mode
Feeling green