146 599

  • Serverade gäster

Fika?

Hur kan vi hjälpa dig?

+468 – 410 367 90 hej@konceptochevent.se
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Fest för Netlight 

Kontorsfest 2.0 hos Netlight

Årets kontorsfest hos Netlight var extra eggande att arbeta med då vi hade ett givet mål att överträffa oss själva från föregående år. Självklart ville även kunden att det skulle lyftas ytterligare – det var dags för 2.0!

I entrén möttes alla gäster av en informationsdisk och tax free-butik. Vi byggde kundens egna avgångshall där en flygvärdinna serverade fördrink, utrop rullade i högtalarna och avgångstavlan var fullspäckad med kommande hålltider för kvällen.

En våning upp i bistron väntade klassisk Oktoberfest med rätt utstyrsel, trubadur, öl, korv, surkol och kringlor. Trätunnor, vimplar, halv och löv – allt var med!

Teman för kvällen hämtades från kundens kontor världen över. Därför kunde man klä ut sig och spela Rock Band i London Calling, slappna av i en finsk bastu (ja, en bastu) och få i sig minihamburgare och choklad i Hamburg vs. Zurich.

Bland palmer och orientaliska tyger, sittandes på puffar eller i loungemöbler avnjöts det lyxiga drinkar och vattenpipor med nikotinfri tobak. I alla festens hörn erbjöds det mat, som sig bör, enhetlig med aktuellt tema. Här skarvas ingenting.

Givetvis inte nog med det – det ska vara fart på grejerna också. En vägg av laser, UV-lampor och mycket rök mötte gästerna i det som var Berlin. Här kunde man även måla grafitti övervakandes av de sprejade skyltdockorna. I festens största rum andades det sann hippie – blommor, surfbrädor, hästar, lemonad, spågumma och henna-tatuerare förgyllde kvällen – LOVE.

#kontorsfest #oktoberfest #london #berlin #oslo #helsingfors #dubai #zurich #hamburg #graffiti #hippie #cocktailbar #catering #konceptochevent #Eventbyrån. #effektivaevent #netlight

Det var dags för kontorsfest 2.0!

Vill du veta mer?

+4670 – 818 27 88
niklas@konceptochevent.se

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

250

Antal gäster

30/3 2017

Datum

Birger Jarlsgatan

Plats

Nyfiken?

Kontakta oss så berättar vi mer.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Feeling idag

Standard
Summer mode
Feeling green
×

Vi bjuder på fika!

Vill du veta mer om Koncept & Event, söka jobb hos oss eller bara träffa vår vakthund Coco? Hör av dig så ses vi på en fika på vårt kontor!


  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.