Netlight Summer Festival

Är det något vi är riktigt bra på så är det event. Och är det en egenskap som verkligen sticker ut hos oss så är det vår lösningsorientering.

Då förutsättningarna för fysiska event har varit som en bergochdalbana senaste tiden och förhoppningarna om att göra en stor sommarfest för hela Netlight grusades på grund av rådande deltagartak satte vi oss med ritbordet och skapade Netlight Summer Festival, en fest i tio delar. Totalt 500 personer deltog men under tio kvällar om 50 deltagare vardera.

Byggde en restaurang på kundens kontor

Vår dekormästare Nathalie Nikitin stod bakom spakarna när vi byggde restaurangen Bistro Seahorse på kundens kontor. En exklusiv och familjär restaurang med vita dukar, sommarblommor och scen för liveframträdande. I kontorets nordvästra del, med stor terass, byggdes Bar Seahorse. Där serverades fördrink innan middagen och framåt kvällen bjöds det upp till dans med DJ och cocktailbar.

Kvällarna började och slutade i Bar Seahorse, däremellan bjöds gästerna in till restaurangen där de möttes av lugn pianomusik och under middagens gång fylldes scenen på med fler bandmedlemmar. Lagom till desserten tog den spexigare repertoaren av bandet Louisiana Avenue vid och så även dansen. Med ett ösigt drag ledde bandet sedan med sig gästerna tillbaka till Bar Seahorse där kvällen fortsatte med dans, cocktails, aktiviteter och spel. På plats fanns även polaroidkameror och varje kväll sattes bilder upp på en stor vägg för att väva samman de tio kvällarna och låta alla deltagare ta del av varandras minnen. Kvällarna var mycket lyckade och gästerna nöjda.

Kreativt och hållbart

“Då hållbarhet är viktigt för kunden och eventet skulle genomföras under två veckors tid fokuserade vi mycket på återanvändning, därmed valde vi torkade sommarblommor och infärgat gräs i dekoren” berättar nathalie Nikitin som ansvarade för eventet. I hållbarhetsanda var även hela trerättersmenyn vegetarisk.

Förutom underhållning i restaurangen producerades även forumfilmer då en sedvanligt konferens inte var möjligt. Dessa filmer visades på skärmar vid fyra tillfällen under middagen.  

“Tack för ett superroligt projekt, det har varit två veckor av fantastiska kvällar. Vi är så glada att vi kunde hitta en lösning på att få ses och träffa varandra igen. Helt magiskt, tack så mycket!”

Netlight Summer Festival

Fysiskt event

17-27/8 2021

Datum

Netlights Kontor

Plats

Vill du veta mer?

+4670 – 818 27 88
niklas@konceptochevent.se

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Nyfiken?

Kontakta oss så berättar vi mer.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Feeling idag

Standard
Summer mode
Feeling green