For the world – Netlights Summit 2023

Ett parallell-event i flera städer med över 550 deltagare i STHLM. Tiden vi hade på oss att arrangera detta event var knapp men med ett gott samarbete mellan oss och Netlight, där alla hjälptes åt, kunde det inte ha blivit bättre. Netlight är en av våra hjärtekunder och samtidigt vårt största konto på Koncept & Event. Vi har gjort många event tillsammans med allt från rekryteringsevent, AW.s, sommarfester, julfester till större summits med flera hundra deltagare och det här caset beskriver när vi fick den stora äran att arrangera Netlights Summit 2023 ”For the world”, för 550 medarbetare från Netlights Stockholmskontor. Summiten var ett ytterst inspirerande event att få arbeta med och uppdraget i stort innebar att anordna en heldagskonferens samt kvällsaktivitetet för alla deltagare.

Tidigare år har alla kontor runt omkring i Europa samlats på ett och samma ställe men detta år var annorlunda. Nu skulle varje stad arrangera en egen summit och den skulle tas fram enligt samma koncept överallt. Detta ställde stora krav på oss som byrå, att aligna vår strategi med de andra byråerna som skötte allting i Frankfurt, München, Berlin, Oslo, Helsingfors och Amsterdam. Det var nämligen så att man ville att eventet skulle upplevas och se exakt likadant ut i vilken stad man än befann sig i.

Deltagarna anlände tidigt på morgonkvisten utan vetskap om vad som skulle hända. I industrilokalen Banankompaniet, Frihamnen, hade vi gjort en massiv omvandling från en rå industrilokal till något inspirerande och härligt i temat ”Djungel möter Fabrik”. När deltagarna kom in i lokalen var den nedsläckt och det enda som lyste var en enorm skärm med ett kryptiskt meddelande. Deltagarna fick i uppdrag att hitta sin specifika plats som var utplacerad på en enorm läktare som vi tagit fram och dekorerat dagarna innan. När alla hittat sina platser startade en introfilm som gick igenom dagens agenda. Filmen sattes såklart igång på exakt samma klockslag i alla städer för att tajma allt innehåll överallt.

Dagen fortskred med frukostpaket, tävlingar och workshops. För att ladda på med energi till denna fullspäckade dag kunde man besöka ett mattorg som var placerat lite längre bort i lokalen. Här bjöds det på godis, glass, bakverk, pizza och annat smått och gått. Hit var man välkommen att ladda på med ny energi när det passade!

Lagen som inte gick vidare i tävlingsmomenten som skedde under dagen välkomnades ut till ett annat form av event som startade med en trevlig lunch i solen, ”silent meetings” från fyra olika scener parallellt och workshops.

Efter tävlingarna bjöds det på en ordentligt AW med DJ-Underhållning och när tiden för att göra sig fin inför kvällen kom välkomnades alla deltagare till olika loger där man erbjöds det mesta inom styling.

En buss tog sedan deltagarna till Filadelfia Convention Center på Sankt Eriksplan där kvällen startade med fördrink och DJ-underhållning som spelade musik från en balkong i anslutning till entrén. I entrén välkomnades man också med en 10m lång fotovägg där alla deltagare tog bilder som de kunde dela i sina nätverk. Väl inne i lokalen presenterades filmer som deltagarna hade filmat under dagen och som vi på Koncept & Event hade klippt ihop och redigerat. Det korades även vinnare och det bjöds på en praktfull galamiddag med många festliga inslag och underhållning.

Tack Netlight!

”Jag skulle säga att det här är ett drömuppdrag. Teamet på Netlight är fantastiska att arbeta tillsammans med. De vill alltid bjuda deltagarna på en riktigt fin helhetsupplevelse och med den inställningen blir mitt arbete extremt roligt!”

– Frida Burtsov, Production Manager

550

Antal gäster

13/5 2023

Datum

Banankompaniet, Frihamnen

Plats

 

 

 

 

Nyfiken?

Kontakta oss så berättar vi mer.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Feeling idag

Standard
Summer mode
Feeling green