146 599

  • Serverade gäster

Fika?

Hur kan vi hjälpa dig?

+468 – 410 367 90 hej@konceptochevent.se
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontorsfest 

Hemmafest med Netlight

Vi fick uppdraget av Netlight att skapa en hemmafest i deras egna lokaler. Detta skulle inte vara vilken fest som helst, det skulle vara något gästerna aldrig varit med om innan och de sent skulle glömma.
Vi har sällan lagt så mycket tid på att utveckla själva konceptet, eller i det här fallet koncepten, inför ett event.

Kontoret var i två plan med många olika rum. Vi skapade över tio olika miljöer och byggde bland annat en cocktailbar där bartenders från Tjoget serverade drinkar, en studio där Manny Allison tatuerade och ett Beerpong-rum med turneringsspel, domare och ett badkar i guld fyllt med amerikansk öl. Man kunde även rocka loss med kollegorna framför Rock Band på PlayStation efter att man ätit gott i köket där det också bjöds på Frozen Margaritas.

I projektet ingick även att både tömma kontoret inför eventet och att återställa det efter eventet.  Ett fantastiskt kul evenemang med helt galna teman – därför är vi extra glada att vi nu under våren ska göra kontorsfest 2.0!

#kontorsfest #cocktailbar #catering #tatuering #beerpong #konceptochevent #Eventbyrån. #netlight

”Niklas,
Vi är såååå glada och nöjda! Tack!
Det var idel beröm och uppskattning både under och efter festen, och jag njöt av att gå runt och se hur roligt alla hade i alla rum.. hur mår stackars domaren så här i efterhand?
Vi har fått höra efter att folk aldrig sett något liknande, att det var ”awesome” och även från folk som missade festen att de hade hört att de hade missat en hej dundrans fest.
Det är väldigt enkelt att jobba med er, och det är härligt att ni förstår och hjälper till att visionera vidare på våra kreativa och udda idéer.
Strålande genomförande från er sida, stort tack!”

Vill du veta mer?

+4670 – 818 27 88
niklas@konceptochevent.se

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

250

Antal gäster

10/3 2016

Datum

Birger Jarlsgatan

Plats

Nyfiken?

Kontakta oss så berättar vi mer.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Feeling idag

Standard
Winter mode
Feeling green
×

Vi bjuder på fika!

Vill du veta mer om Koncept & Event, söka jobb hos oss eller bara träffa vår vakthund Coco? Hör av dig så ses vi på en fika på vårt kontor!


  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.