146 599

  • Serverade gäster

Fika?

Hur kan vi hjälpa dig?

+468 – 410 367 90 hej@konceptochevent.se
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Om oss

Därför blev vi till

Under hösten 2012 bestämde sig vår grundare för att skapa Sveriges mest effektiva eventbyrå. Idén hade sitt ursprung i en trög eventbransch där ledtiderna var långa, offerterna otydliga och priserna höga.

Det som av konkurrenterna kallades kreativt blev ineffektivt, dyrt och tidskrävande. Koncept & Event kom till och vi ville annorlunda. Grunden i konceptet var att hela tiden erbjuda bästa tänkbara service för våra kunder.

Vi skulle vara snabbare och mer prisvärda än våra konkurrenter. Vi ville också vara tydliga så att kunderna hela tiden skulle känna sig trygga över vårt erbjudande – veta vad dem beställt och vad det skulle kosta.

Uppdraget blev att skapa en eventbyrå som var snabb, kostnadseffektiv, tydlig och närvarande i vår kundrelation. Det valde vi att sammanfatta som effektivt och eftersom bara bäst är bra nog för oss blev vårt uppdrag att bygga Sveriges effektivaste och modernaste eventbyrå.

Därför ska du välja oss

Genom att vara mer effektiva (snabbare, tydligare och mer prisvärda) än våra konkurrenter har vi på kort tid byggt en fantastiskt fin kundstock som dessutom hela tiden växer.

Med större volymer blir vi större köpare av tjänster hos våra leverantörer vilket leder till bättre priser för oss och våra kunder. På så sätt blir vår modell väldigt attraktiv och ju större vi blir desto bättre och bredare blir vårt erbjudande och vår kostnadseffektivitet.

Du kommer älska att jobba med våra aktiva medarbetare som i ett högt tempo förser dig som kund med erbjudanden, förslag och offerter i en snabbare takt än någon annan.

När ni väl bokat ert arrangemang behåller ni samma kontaktperson hela vägen fram till eventet och under genomförandet. Därefter har ni inte bara en ny favoritbyrå i den annars så tröga eventbranschen – då har ni också fått en ny bästa kompis!

Därför är vi framgångsrika

Utan att på något sätt vara nöjda har vår resa mot att bli Sveriges effektivaste och modernaste eventbyrå visat att vi jobbar enligt ett väldigt framgångsrikt koncept. Vi jobbar idag löpande med stora företag – både svenska och internationella.

Det är stora bolag som lägger ett stort förtroende och ansvar i våra händer. Lägg till att i princip varenda kund vi jobbat med sedan starten stannar kvar och anlitar oss igen. Kundfamiljen växer hela tiden och med det även omsättningen som ökat med minst 20% alla verksamma år. Tillväxten under 2019 är 50%.

En grundbult i konceptet är den aktiva roll vi tar – får vi en förfrågan hittar vi en lösning. Vi förhandlar, skruvar och fixar tills dess att vi kan presentera alternativ. Ibland är dem ganska standardiserade (man behöver ju inte alltid uppfinna hjulet!) Ibland blir det dock väldigt unika koncept som aldrig gjorts tidigare (ett extra hjul skadar inte!).

Vi har förståelse för att budgetar kommer variera mellan olika projekt men vi kommer alltid kunna leverera en lösning. Det viktiga är att det händer saker och att bokningar blir av. För oss är många bokningar bättre än många kronor vilket är en väldigt central filosofi hos oss.


Viktor Ekström
Client Director,
Concept Developer & Partner
+4670 570 56 40
viktor@konceptochevent.se


Pixine Lyckner
Campaign & Content Manager
+4673 323 13 13
pixine@konceptochevent.se


Nathalie Nikitin
Project Manager & Creative Producer
+4673 396 41 24
nathalie@konceptochevent.se


Niklas Åström
CEO, Creative Director & Founder
+4670 818 27 88
niklas@konceptochevent.se


Anna Lundin

Creative Account Manager
+4670 748 02 42
anna@konceptochevent.se


Fredric Gustafsson
Head of Marketing & Art Director
+4673 522 00 24
fredric@konceptochevent.se


Moa Sarstedt
Digital Project Manager
+4670 930 94 84
moa@konceptochevent.se


Sara Shalabi
Project Manager & Content Developer
+4676 893 71 33
sara@konceptochevent.se


Siri Kocsis Eriksson
Graphic Designer
+4676 860 86 27
siri@konceptochevent.se


Karolina Martin
Project Manager
+4673 610 78 72
karolina@konceptochevent.se


Alex Rosta Creative Director &
Head of Content Production
+4670 608 06 07
alex@konceptochevent.se


José Andres Zuniga
Video Producer & Studio Manager
+4673 942 67 67
andres@konceptochevent.se


Linn Ericsson
Back Office Manager
+4672 962 43 71
linn@konceptochevent.se

Vill du veta mer?

Kontakta oss så berättar vi mer.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Feeling idag

Standard
Summer mode
Feeling green
×

Vi bjuder på fika!

Vill du veta mer om Koncept & Event, söka jobb hos oss eller bara träffa vår vakthund Coco? Hör av dig så ses vi på en fika på vårt kontor!


  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.