141 738

  • Serverade gäster

Fika?

Hur kan vi hjälpa dig?

+468 – 410 367 90 hej@konceptochevent.se

Om oss

Därför blev vi till

Under hösten 2012 bestämde sig vår grundare för att skapa Sveriges mest effektiva eventbyrå. Idén hade sitt ursprung i en trög eventbransch där ledtiderna var långa, offerterna otydliga och priserna höga.

Det som av konkurrenterna kallades kreativt blev ineffektivt, dyrt och tidskrävande. Koncept & Event kom till och vi ville annorlunda. Grunden i konceptet var att hela tiden erbjuda bästa tänkbara service för våra kunder.

Vi skulle vara snabbare och mer prisvärda än våra konkurrenter. Vi ville också vara tydliga så att kunderna hela tiden skulle känna sig trygga över vårt erbjudande – veta vad dem beställt och vad det skulle kosta.

Uppdraget blev att skapa en eventbyrå som var snabb, kostnadseffektiv, tydlig och närvarande i vår kundrelation. Det valde vi att sammanfatta som effektivt och eftersom bara bäst är bra nog för oss blev vårt uppdrag att bygga Sveriges mest effektiva eventbyrå.

Därför ska du välja oss

Genom att vara mer effektiva (snabbare, tydligare och mer prisvärda) än våra konkurrenter har vi på kort tid byggt en fantastiskt fin kundstock som dessutom hela tiden växer.

Med större volymer blir vi större köpare av tjänster hos våra leverantörer vilket leder till bättre priser för oss och våra kunder. På så sätt blir vår modell väldigt attraktiv och ju större vi blir desto bättre och bredare blir vårt erbjudande och vår kostnadseffektivitet.

Du kommer älska att jobba med våra aktiva medarbetare som i ett högt tempo förser dig som kund med erbjudanden, förslag och offerter i en snabbare takt än någon annan.

När ni väl bokat ert arrangemang behåller ni samma kontaktperson hela vägen fram till eventet och under genomförandet. Därefter har ni inte bara en ny favoritbyrå i den annars så tröga eventbranschen – då har ni också fått en ny bästa kompis!

Därför är vi framgångsrika

Utan att på något sätt vara nöjda har vår resa mot att bli Sveriges mest effektiva eventbyrå visat att vi jobbar enligt ett väldigt framgångsrikt koncept. Vi jobbar idag löpande med stora företag – både svenska och internationella.

Det är stora bolag som lägger ett stort förtroende och ansvar i våra händer. Lägg till att i princip varenda kund vi jobbat med sedan starten stannar kvar och anlitar oss igen. Kundfamiljen växer hela tiden och med det även omsättningen som ökat med minst 20% alla verksamma år. Tillväxten under 2018 översteg 40%.

En grundbult i konceptet är den aktiva roll vi tar – får vi en förfrågan hittar vi en lösning. Vi förhandlar, skruvar och fixar tills dess att vi kan presentera alternativ. Ibland är dem ganska standardiserade (man behöver ju inte alltid uppfinna hjulet!) Ibland blir det dock väldigt unika koncept som aldrig gjorts tidigare (ett extra hjul skadar inte!).

Vi har förståelse för att budgetar kommer variera mellan olika projekt men vi kommer alltid kunna leverera en lösning. Det viktiga är att det händer saker och att bokningar blir av. För oss är många bokningar bättre än många kronor vilket är en väldigt central filosofi hos oss.


Viktor Ekström
Försäljningschef & Partner
+4670 570 56 40
viktor@konceptochevent.se


Nathalie Nikitin
Projektledare
+4673 396 41 24
nathalie@konceptochevent.se


Johanna Kupari
Projektledare
+4676 894 06 64
johanna@konceptochevent.se


Timothy Forni
Eventansvarig
+468 410 36 790
timothy@konceptochevent.se


Niklas Åström
Kundansvarig, VD & Grundare
+4670 818 27 88
niklas@konceptochevent.se


Robert Sundén
Kundansvarig
+4673 342 13 70
robert@konceptochevent.se


Karolina Martin
Projektledare
+4673 610 78 72
karolina@konceptochevent.se


Patrik Holm
Eventansvarig
+468 410 36 790
patrik@konceptochevent.se


Fredric Gustafsson
Kommunikation
+4673 522 00 24
fredric@konceptochevent.se


Sara Shalabi
Projektledare
+4676 893 71 33
sara@konceptochevent.se


Moa Sarstedt
Projektledare
+4670 930 94 84
moa@konceptochevent.se


Malin Nilsson Gauffin
Eventansvarig
+468 410 36 790
malin@konceptochevent.se


Emelie Alm
Operativ Chef
+4672 999 59 91
emelie@konceptochevent.se

Vill du veta mer?

Kontakta oss så berättar vi mer.

Feeling idag

Standard
Winter mode
Feeling green
×

Vi bjuder på fika!

Vill du veta mer om Koncept & Event, söka jobb hos oss eller bara träffa vår vakthund Coco? Hör av dig så ses vi på en fika på vårt kontor!