Perrigo – Kick Off

 

Efter pandemin kändes det rätt att fokusera mer på människorna, mötet och gemenskapen än att konferera och prata budget.

De anställda på Perrigo hade inte setts sedan Covid-19 bröt ut, när de samlades för den årliga konferensen. Förra året skulle de träffats på nyöppnade Ellery Beach House, och varit deras första gäster, men på grund av pandemin var de tvungna att ställa in. Förväntansfulla och nyfikna blev gruppen överraskade av en fartfylld och teamstärkande aktivitetsdag istället för klassisk konferens med möten och föredrag.

Direkt efter frukosten slog sig alla deltagarna ned och Perrigos VD tog ton, då det var längesedan de sågs föreslog han att alla skulle presentera sig för varandra. Mycket kan hända under 20 månader och deltagarna minglade och introducerade sig på nytt. När de återigen samlats för att delta i konferensen kom nästa överraskning. ”Det blir inga föredrag och klassiska möten idag, vi ska ut på äventyr!”

Utmaningar och aktiviteter för alla smaker

Med supersnabba ribbåtar bar det iväg till diverse olika aktiviteter, det byggdes, klurades, letades och täljdes. Mänskliga pyramider, barkbåtar och kluriga repövningar stod på schemat och trots lite regnstänk var det positivitet och glada miner som erövrade dagen. Efter en god lunch väntades återhämtning i underbara Coco Beach Club. Under eftermiddagen njöt deltagarna av varandras sällskap och bad, bastu, lounge och drinkar. Senare på kvällen avnjöts en trerättersmiddag med prisutdelning i privat matsal och sedan stod hotellbaren till förfogande till läggdags. Dag 2 gick i inspirationens tecken med föreläsare som Katarina Gospic, quiz, utomhusaktivitet och ”speed dating”. Ett väldigt peppigt gäng checkade ut från Ellery Beach House och återvände hemåt efter en härlig sammankomst och kickoff inför hösten.

”TACK för en mycket välarrangerad Kickoff! Alla är supernöjda!”

Vill du veta mer?

+4670 – 570 56 40
viktor@konceptochevent.se

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Perrigo – Kick Off

Fysiskt event

27-28/8 2021

Datum

Ellery Beach House

Plats

Nyfiken?

Kontakta oss så berättar vi mer.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Feeling idag

Standard
Summer mode
Feeling green