146 599

  • Serverade gäster

Fika?

Hur kan vi hjälpa dig?

+468 – 410 367 90 hej@konceptochevent.se
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vi söker en Content & Campaign Manager!

 

Kontakta oss

Vi söker en Content & Campaign Manager!

Uppskattar du högt tempo, högt i tak och höga ambitioner? Vill du arbeta kreativt och strategiskt på en plats med goda utvecklingsmöjligheter?

Som  Content & Campaign Manager hos oss jobbar du med planering, skapande och praktisk publicering av content för våra löpande och enskilda kommunikationsuppdrag. Vi producerar främst innehåll till sociala medier, webb och andra typer av plattformar för digital kommunikation men även för printad media.

Vi besitter en bred kompetens internt inom marknadsföring och kommunikation. Vi hjälper företag och varumärken att kommunicera med vald målgrupp, ibland via enskilda projekt men främst arbetar vi långsiktigt och löpande med våra kunders kommunikation. För dessa kunder fungerar vårt kreativa team och duktiga strateger som våra kunders egen inhouse-byrå, fast på distans.

Erbjudandet att verka som varumärkets egen inhousebyrå innebär att vi snabbt kan producera, rådge och publicera content för våra kunder. Men även att vi bygger långsiktiga strategier i enlighet med kundens affärsmål och månatligen sköter hela eller delar av deras kommunikation. Att bygga starka varumärken kräver bra strategier, genomtänkta varumärkesplattformar och marknadsplaner baserade på insikter. Vi lägger därmed stor vikt vid arbetet bakom aktiviteter och kampanjer.

Vi arbetar kundnära och i högt tempo, vi håller oss ständigt ajour med omvärlden och aktuella trender för att hela tiden ligga i framkant i vårt kommunikationsarbete. Du är med hela vägen i projekten, från strategi och produktion till analys och optimering. Det här är en roll där du är kreativ och operativ på samma gång, vilket ställer krav på att vara organiserad genom aktiv projektledning och ett intresse för hela processen. Du kontrollerar material och säkerställer att det är korrekt och felfritt, du ansvarar för leveransen och har en stor del av produktägandet och kundrelationen tillsammans med teamleader.

Rollen ingår i Communication-teamet och du jobbar nära vårt produktionsteam för bild, video och grafiskt material. Tillsammans utformar vi innehåll med avsikt att skapa engagemang, medvetenhet, positionering och leads/konvertering.

Läs hela annonsen och sök platsen här.

Vill du veta mer?

 0733 23 13 13
pixine@konceptochevent.se

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Senaste artiklarna

Gåvornas högtid – ta vara på de skattefria möjligheterna

24 november, 2021 / Det är mycket som ska hinnas med under de närmsta veckorna, inte minst att se till att dina anställda får en julklapp att glädjas åt. Förra året slopades tillfälligt företagsbeskattningen för gåvor upp till 1000 konor, i år dubblas beloppet och presenter för 2000kr blir skattefria för dina anställda. Väljer man som företag att kombinera den tillfälliga gåvan med årets julklapp kan man skattefritt ge sin personal julgåvor för 2500 kronor per person. Ett ypperligt tillfälle att visa personalstyrkan lite extra uppskattning för arbetet....

På ständig Utvecklingsjakt – möt Siri

11 november, 2021 / Siri anser att det alltid finns mer att upptäcka och lära sig och hon hoppas att hon aldrig känner sig färdiglärd. ”Kreativitet har varit den stora drivkraften i nästan hela mitt liv, så jag ser det som en självklarhet att det är så det kommer fortsätta att vara.”...

Från LIA till Fast Anställning – möt Andres

14 oktober, 2021 / Andres Zuniga gjorde sin LIA som Online Video Producer här på Koncept & Event. Tack vare hans förmåga att vara noggrann trots ett högt tempo, att han aldrig missar en deadline samt hans härliga attityd var det en självklarhet för oss att anställa honom när han tagit examen....

Platsannons: Vi erbjuder LIA-plats

27 september, 2021 / Nu erbjuder vi en givande och utvecklande LIA-plats för en student som är nyfiken, gillar att utmana, att utmanas och som älskar event!...

Vill du veta mer?

Kontakta oss så berättar vi mer.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Feeling idag

Standard
Summer mode
Feeling green
×

Vi bjuder på fika!

Vill du veta mer om Koncept & Event, söka jobb hos oss eller bara träffa vår vakthund Coco? Hör av dig så ses vi på en fika på vårt kontor!


  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
×
+468 – 410 367 90
hej@konceptochevent.se
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.