146 599

 • Serverade gäster

Fika?

Hur kan vi hjälpa dig?

+468 – 410 367 90 hej@konceptochevent.se
 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vi erbjuder en LIA-plats!

Nu erbjuder vi en givande och utvecklande LIA-plats för en student som är nyfiken, gillar att utmana, att utmanas och som älskar event!

Koncept & Event är en event- och kommunikationsbyrå i ständig rörelse och med högt tempo. Vi tror stenhårt på ”learning by doing” och tar emot ambitiösa LIA-studenter som brinner för att utvecklas. I vårt eventteam får du vara med och skapa event i världsklass och ta del av den enorma kunskap och erfarenhet våra projektledare och eventproducenter besitter.

Om rollen

Som praktiserande eventkoordinator på Koncept & Event är ingen dag den andra lik, du ingår i olika eventteam och har många bollar i luften samtidigt. Du arbetar med olika kollegor med olika typer av event och samordnar flera olika delar i en snabb och utmanande arbetsmiljö. Är du nyfiken, gillar att utmana och älskar att koordinera event? Låter nedan punkter som en rolig vardag? Då är vi intresserad av dig!

 • Assistera olika eventproduktioner, både fysiska och digitala.
 • Tillsammans med teamet genomföra små såväl som stora event
 • Olika typer av administration inför evenemang
 • Research av artister, lokaler, koncept, catering, platser, aktiviteter etc
 • Inköp
 • Dekor

Vi tror att du är nyfiken, bra på att ta instruktioner, och har en stark vilja att lära dig nya saker. Vi hoppas att du brinner för att skapa upplevelser och att du uppskattar ett härligt team med högt i tak, ett kontor med egen studio och att bygga banbrytande koncept.

Flertalet av våra tidigare LIA-platser har utmynnat i anställningar här på Koncept & Event och då vi befinner oss i expansionsfas finns det goda möjligheter anställning efter avslutad utbildning.

Läs hela annonsen och sök platsen här.

Vill du veta mer?


linn@konceptochevent.se

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Senaste artiklarna

Från LIA till Fast Anställning – möt Andres

14 oktober, 2021 / Andres Zuniga gjorde sin LIA som Online Video Producer här på Koncept & Event. Tack vare hans förmåga att vara noggrann trots ett högt tempo, att han aldrig missar en deadline samt hans härliga attityd var det en självklarhet för oss att anställa honom när han tagit examen....

Platsannons: Vi erbjuder LIA-plats

27 september, 2021 / Nu erbjuder vi en givande och utvecklande LIA-plats för en student som är nyfiken, gillar att utmana, att utmanas och som älskar event!...

Platsannons: Project Coordinator

2 juli, 2021 / En Project Coordinator utgör en viktig del i teamet och stöttar Project Managers med varierande uppgifter för att se till att planering och genomförande flyter smidigt....

Vill du veta mer?

Kontakta oss så berättar vi mer.
 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Feeling idag

Standard
Summer mode
Feeling green
×

Vi bjuder på fika!

Vill du veta mer om Koncept & Event, söka jobb hos oss eller bara träffa vår vakthund Coco? Hör av dig så ses vi på en fika på vårt kontor!


 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
×
+468 – 410 367 90
hej@konceptochevent.se
 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.