146 599

 • Serverade gäster

Fika?

Hur kan vi hjälpa dig?

+468 – 410 367 90 hej@konceptochevent.se
 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Platsannons: Vi söker praktikant till vårt digitala team

Koncept & Event söker en praktikant till vår marknadsavdelning. Vi står inför en spännande, innovativ och utvecklande men också hektisk tid med uppdrag som skiljer sig mot vad vi är vana vid. Koncept & Event arbetar nu mycket med digitala evenemang, marknadsföring i sociala medier, film och foto, design och animering med mera. Vårt digitala team söker förstärkning till en avdelning på bolaget där det erbjuds varierande uppgifter, mycket eget ansvar och en reell möjlighet till framtida anställning.

Just nu bygger vi upp en studio på vårt kontor och inom kort släpper vi vår produkt Stream & Studio. Härifrån kommer vi genomföra livesändningar och spela in kommunikationsmaterial. Vi sitter i schyssta lokaler i Hagastaden och här får du genomföra din praktik tillsammans med ett sammansvetsat gäng som arbetar hårt för varandra och företagets utveckling. Är du intresserad av någon eller några av punkterna nedan? Då är vi intresserade av dig. Hos oss får du chansen att utvecklas genom värdefullt arbete där uppgifterna är på allvar.

 • Social Media Management
 • Grafisk design
 • Animering
 • Film och foto
 • Copy och content

Vi har fyllt ett tomrum i en bransch med hög efterfrågan i snart sex års tid. Nu är branschens framtidsutsikt en helt annan, inte bara under tiden det råder diverse förbud och avrådan att genomföra event, utan helt säkert även från när det vänder och framåt. Även när och om fysiska event får genomföras igen kommer det ställas en betydligt högre kravbild på det digitala och innovativa i vår tjänst. Vår bransch har kastats tio år fram i tiden, men samtidigt också satts på paus, inom loppet av några månader.

Förändringarna i vårt erbjudande är redan många och kommer att bli fler, bolaget har tvingats in i en ny tid och upp på en ny spelplan med andra förutsättningar. Framöver kommer vi fortsätta konkurrera med de allra största eventbyråerna och nu också andra typer av bolag. Vi är i full gång med att anpassa vår tjänst för framtiden, vårt erbjudande ska vara mycket bredare, mer adaptivt, innovativt och modernt. Vi ska konstant tillföra värde på alla plan och erbjuda en tjänst som är mer attraktiv för framtiden. Koncept & Event ska ta ny mark för att fortsätta prestera i framtidens eventbransch, vi ska fortsatt vara orädda för utveckling och även vara mycket förändringsbenägna.

Kontakt:
jobb@konceptochevent.se

____________________________

Vill du veta mer?

+468-410 367 90
hej@konceptochevent.se

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Senaste artiklarna

Story: Strategin bakom vår omställning

23 februari, 2021 / När man med all sin kunskap och erfarenhet försöker lägga en plan som inte ens hinner bli klar innan den måste ändras igen, hur hittar man en väg framåt då?...

Annons: Vi söker praktikant till vårt digitala team

12 januari, 2021 / Koncept & Event söker en praktikant till vår marknadsavdelning. Vi står inför en spännande, innovativ och utvecklande men också hektisk tid med uppdrag som skiljer sig mot vad vi är vana vid. Koncept & Event arbetar nu mycket med digitala evenemang......

Vill du veta mer?

Kontakta oss så berättar vi mer.
 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Feeling idag

Standard
Winter mode
Feeling green
×

Vi bjuder på fika!

Vill du veta mer om Koncept & Event, söka jobb hos oss eller bara träffa vår vakthund Coco? Hör av dig så ses vi på en fika på vårt kontor!


 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
×
+468 – 410 367 90
hej@konceptochevent.se
 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.