Redan i våras stod det klart att teamet behövde växa ordentligt inför hösten. Den hysteriska efterfrågan vi mötte under våren var utmanande och att parallellt jobba hårt med nödvändig rekrytering ökade belastningen ytterligare.  Då kändes väntan efter våra nya talanger lång men en efter en har de droppat in och tagit sin plats i det nu ganska fulla kontorslandskapet i Vasastan, och det har minst sagt blivit en rivstart för samtliga. Häng med och möt våra nya kollegor i produktionsteamet!

Hanna Danielsson

Redan under sin första vecka fick vår Project Coordinator Hanna en rivstart, med två stora golftävlingar på Bro Hof Slott och ett soloprojekt i form av ett event hos en av våra kunder. Sen dess har hon hunnit åka med på genomföranden både på Gotland och i Gävle, roddat många sommarkvällar ute på vår egen venue Bellevue Park och just nu ingår hon i teamet som producerar Nacka Forums julaktiveringar.

Innan hon klev in hos oss kommer hon från floristyrket vilket visat sig gynna många event då hon med van hand slänger ihop buketter och blomsterdekorationer och har ett fint öga för dekor och produktion. Eventkarriären startades upp på andra sidan jordklotet med en yrkesutbildning i Australien men vi är så glada att hon valde att komma hem till Sverige igen och att hon landade hos oss!

Malin Nilsson

I augusti välkomnade vi också ytterligare en Project Coordinator, Malin som kliver in hos oss efter flera år av studier. Senast en yrkeshögskoleutbildning i Project Management från TEC Travel Education Center. Sedan tidigare har Malin även en Civilekonomexamen. Sen starten har Malin hunnit driva flera egna produktioner och även varit en del av många av våra större projekt.

Förutom att vara riktigt vass inom projektledning har Malin även visat sig vara en riktig toppkollega som sprider en positiv energi runt hela kontoret. Det känns helt enkelt väldigt tryggt att ha just henne ombord!

Mariam ”Nunu” Perry

Veckan efter vår höst-kickoff tog vi med öppna armar emot Mariam (eller Nunu som vi kallar henne). Mariam kommer att jobba som Travel & Project Manager. I ryggen har hon många års erfarenhet från eventbranschen och i synnerhet från utlandsevent. Efter att vi sett en tydlig ökning på förfrågningar både från utlandet och från svenska kunder att göra saker utomlands kände vi att det var dags att verkligen få in en specialist, det har vi verkligen fått i och med rekryteringen av ”Nunu”! Mariam kommer senast från Life Event och har även jobbat många år i New York.

Under de snart fyra månaderna vi haft Mariam hos oss har hon bland annat hunnit leda ett av våra finaste och återkommande projekt; The Meet Up som vi gör med Asiakastieto (UC).  Ett nordisktevent över hela Norden med livestream från studiomiljö ut till Biografer i Stockholm, Helsingfors och Oslo med efterföljande galamiddagar i alla städerna.

Nunu har lyckats både imponera och inspirera stort under sin tid här och vi ser fram emot att vässa vårt erbjudande ytterligare med Nunus erfarenheter och kunskaper.

Frida Burtsov

Vårt senaste tillskott är ingen mindre än Frida som stärker upp projektteamet som Production Manager. Frida kommer senast från Ski Unlimited och har en gedigen bakgrund från eventbranschen och även reseevent, framför allt till skidorter. Så Frida ansluter i perfekt tid inför skidsäsongen! Förutom en del kommande produktioner på olika orter tar Frida även ett extra ansvar över vårt julkoncept Torsgatan Dinnerclub som vi vi genomför även i år i Bonnierhuset.

Frida är förutom en duktig projektledare en riktigt cool tjej med förmåga att få oss alla på bra humör, därför är vi extra nöjda att hon valde att hamna hos just oss på Koncept & Event.

Vi ser fram emot att se våra nya stjärnor fortsätta växa hos, och med, oss!

Senaste artiklarna

Nominerade i Gyllene Hjulet

25 mars, 2024 / Nominerade till Gyllene Hjulet! Koncept & Event har blivit nominerade som ett av fem bidrag till Årets Interna Event i Gyllene Hjulet. Vi tävlar tillsammans med Netlight med projektet ”For World S...

En trumvirvel för Anna Hansson!

13 februari, 2024 / “Jag mår som bäst under ett event när jag ser att klockan tickar ner för att snart slå live. Då står jag där med en känsla av att allt faktiskt skulle kunna skita sig, för att enbart några sekunder se...

Välkommen Calle Zai!

29 januari, 2024 / “Ett uppdrag jag minns extra väl är Winter Jam på Stadion i Stockholm. Det var 25000 personer i publiken, en massiv budget, livesänt på SVT, hundratals involverade medarbetare och hårt slit. Här någon...

Vårt content team, trender och 2024!

18 januari, 2024 / Innan året drar igång året på riktigt så vill vi veta lite kring trender och vad som bankar på dörren 2024. Hur väljer egentligen bolag att kommunicera idag? Vad önskar våra kunder ha hjälp med? Och v...

Vill du veta mer?

Kontakta oss så berättar vi mer.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Feeling idag

Standard
Summer mode
Feeling green