141 738

  • Serverade gäster

Fika?

Hur kan vi hjälpa dig?

+468 – 410 367 90 hej@konceptochevent.se

Skills

Våra skills

B2B
Employer Branding • Kickoff • Konferens • Mässa • Produktion
Resor • Kundevenemang • Golftävling • Almedalen

DIGITALT
Kampanj • Eventsajt • Eventinbjudan
Deltagaradministration • Video

B2C
Action Marketing • Produktlansering
Mässa • Utställning

DESIGN
Digitalt • Print • Dekor
Grafisk identitet • Konceptutveckling

Nöje / Employer Branding & Kundevenemang

Nöje är något som finns i vårt DNA. Det vi kallar för nöje är det som av många kallas Employer Branding; julfester, sommarfester, afterworker, middagar, temafester, kundevent, teambuilding-aktiviteter, m.m. Helt enkelt evenemang där huvudsyftet är att ha kul.

Det har varit en medveten strategi från oss att ha ett stort fokus på den typen av evenemang, dels för att det är något som många företag gör, ganska ofta dessutom, vilket gör att det är en bra dörr-öppning för nya kundrelationer. Dels för att vi är väldigt bra på det men framförallt för att det ger oss en möjlighet att bygga volymer, vilket är en nyckel i vårt koncept.

Vi är tillräckligt säkra på att vi är störst i Sverige på att göra jul- och sommarfester för att våga skriva det här och det leder givetvis till att vi har en gedigen kompetens och erfarenhet när det gäller att bygga koncept, hitta anläggningar och genomföra den här typen av evenemang. Det gör också att vi har kunnat bygga upp ett kvalitativt nätverk av underleverantörer när det kommer till teknik, underhållning och dekor.

Vi vill vara Sveriges mest effektiva eventbyrå vilket och handlar mycket om att skapa kostnads-effektivitet. Våra volymer leder såklart till att vi blir kraftfulla köpare hos våra underentreprenörer, det gör att vi kan förhandla till oss avtalspriser och rabatter som väldigt få kan matcha. Det skapar kostnadseffektivitet för våra kunder.

Vi utmanar hela tiden anläggningar och underleverantörer att tänka annorlunda för att förnya vår produkt och tillgodose våra kunders önskemål. Vi är vana att hantera alla möjliga olika typer av tema- och dekorupplägg, mer eller mindre omfattande tekniklösningar, möblemang och detaljer på alla nivåer.

Vill du veta mer?

Event

Möte / Kickoff & Konferens

Möten väljer vi att kalla det segment där det ligger en mer tydlig affärsagenda i evenemanget; konferenser, kickoffer, föreläsningar, kongresser m.m. Detta är vårt snabbast växande affärsområde som idag omsätter nästan lika mycket som nöjessegmentet.

Nyckeln till lyckade möten är en tydlig strategi i vad man vill kommunicera och utifrån det skapa harmoni genom hela evenemanget. Vad ska presenteras? Hur ska det presenteras? Av vem? I vilken miljö?

Vi hämtar mycket av vår inspiration ur nöjet. Vi skapar möten med energi, annorlunda agendor och gärna i framstående lokaler. Vi gör alla möjliga typer av möten men man skulle kunna säga att vi gör väldigt få standardiserade och halvtråkiga 9-17-konferenser.

Vår aktiva roll är en stor tillgång när det kommer till att tänka annorlunda. Vi gör gärna möten på ett sätt som gästerna inte upplevt dem förut, gärna i kombination med innovativa dekor- och tekniklösningar.

Ofta blir möten ganska kostsamma, det kan vara väldigt höga hyror, innehålla mycket mat och dryck och ibland även omfatta logi. Här gör verkligen vår prisbild skillnad och tillsammans med vår inkluderade projekt-ledning skapar det kostnadseffektivitet.

Vårt nätverk av anläggningar och underleverantörer är väldigt starkt över hela Sverige. Även utomlands har vi partners i världens alla hörn vilket ger oss en otrolig bredd i vad vi kan erbjuda våra kunder.

Vill du veta mer?

Event

Marknad / Mässa, Almedalen, golftävling, produkt & PR

Vad är egentligen ett marknadsevent? Vi vet inte riktigt men vi tyckte det blev ett bra samlingsnamn på de event som är mer direkta än möteskonceptet som i grund och botten handlar mer om strategier. Det kan handla om kundevent, golftävlingar, mässor, engagemang i Almedalen, produktlanseringar m.m.

Här kommer vårt koncept med den fria projektledningen otroligt väl till pass, för den ingår ju, precis som alltid. Även fast vi planerar och producerar en mässa under 15 månader med stort antal möten, upphandlingar o.s.v.

Att exempelvis producera en stor mässa kräver en stor variation av kompetenser. Vi bygger bokningssidor, skickar deltagarutskick och hanterar anmälningslogistik.

Vi koordinerar byggnationer av både montrar, scener och teknik och även avslutnings-middagar med underhållning och fest. Alltså en omfattande bredd, och den har vi. Antingen internt eller via vårt omfattande nätverk av underleverantörer.

Vi arrangerar årligen golftävlingar till våra kunder innehållande hålvärds-arrangemang, middagar, prisutdelningar o.s.v. Här ligger nätverkandet i fokus. Vi är såklart fria att jobba med vilka vi vill men är stolta över ett unikt samarbete vi har tagit fram tillsammans med Bro Hof Slott som är Sveriges absolut bästa golfanläggning.

Vi satsar även mycket på Almedalen där vi gärna vill agera som en otraditionell aktör. Här kommer vår lekfulla operativitet väl tillpass för dem som verkligen vill synas i bruset.

Vill du veta mer?

Event

Mega / Event för jättemånga gäster eller jättemycket pengar 🙂

Storleken är inte allt, eller? Nej, givetvis är den inte det. Men när det kommer till event och arrangemang betyder den mycket. Oavsett vilken typ av evenemang det rör sig om ökar svårighetsgraden för varje gäst.

Riktigt stora event för riktigt mycket pengar kräver en helt annan logistik än lite mindre evenemang. Alltifrån deltagaradministration som inbjudningar, utskick, kommunikation, smarta digitala lösningar på plats till att garderob, flöden, mat och dryckesservering ska fungera. Det här har vi stor erfarenhet av att hantera. Vi har arrangerat flerdagarsmässor med logi och andra stora evenemang för fler än 1000 gäster.

Vi har arrangerat konferenser där vi flugit in deltagare från världens alla hörn och vi är förmodligen den eventbyrå i Sverige som arrangerar flest evenemang årligen. Ganska mega bara det. Vi är helt enkelt vana vid att hantera mängd. Många gäster, många fester, många flygbiljetter, många underleverantörer och många utmaningar (gärna samtidigt).

Vi har valt att bygga hela vårt koncept på volym och då blir givetvis just volymbokningarna lite av vår hemmaplan. Vi behöver väl knappast säga att det blir kostnadseffektivt också?

Vill du veta mer?

Event

Vill du veta mer?

Kontakta oss så berättar vi mer.

Feeling idag

Standard
Winter mode
Feeling green
×

Vi bjuder på fika!

Vill du veta mer om Koncept & Event, söka jobb hos oss eller bara träffa vår vakthund Coco? Hör av dig så ses vi på en fika på vårt kontor!


×
+468 – 410 367 90
hej@konceptochevent.se
×
+468 – 410 367 90
hej@konceptochevent.se
×
+468 – 410 367 90
hej@konceptochevent.se
×
+468 – 410 367 90
hej@konceptochevent.se