Fastighetsägarna på Space!

Need a little more extra Space?

Eller är ni iallafall sugna på att testa en ny högteknologisk mötesarena för att ert nästa event?

Ett av våra första event för året var att anordna konferens ihop med FastighetsägarnaSpace Arena i Stockholm.

Anläggningen har tagits fram för att passa E-sportsevenemang och håller verkligen högsta teknologiska nivå. Här utlovas ”obegränsat med möjligheter” och det är något som vi på Koncept & Event verkligen blir exalterade över. Den STORA konkava ledskärmen (100m² arched LED screen, 8k resolution) som sträcker sig längs scenen kant till kant (58m² för att vara exakt) och den sluttande läktaren med sköna sittplatser (hela 449 stycken) ger en smått otrolig möjlighet till upplevelse. Då har vi ens inte nämnt ljudsystemet från L-Acoustic, eller att det går att anpassa antalet sittplatser längst fram för stående publik. Imponerande är ordet!

Här kan ledningsgruppen, externa och interna talare bara med hjälp av lokalens utformning inspirera era medarbetare. Här finns även högklassiga förutsättningar att streama live.

Arenan ligger precis intill Sergels Torg vilket skapar utmärkta förhållanden för att ta sig hit till fots, på cykel, kommunalt eller via regionaltrafik. Mer centralt går det nästan inte att komma!

På Space går det även att äta, dricka och mingla eller varför inte låta dina anställda testa på att ”gamea” mot varandra i ett stort LAN-party.

Nyfikna eller sugna på att testa Space Arena? Vi hjälper gärna er att bli en av pionjärerna på Sveriges förmodligen mest moderna venue!

”Imponerande är ordet!”

Nyfiken?

Kontakta oss så berättar vi mer.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Feeling idag

Standard
Summer mode
Feeling green