Stora Ledarskapsdagen 2023

Stora Ledarskapsdagen 2023 på ikoniska Waterfront Building

Vi har haft den stora äran att under tre tillfällen få producera Stora Ledarskapsdagen som är Sveriges största inspirationsdag med inriktning ledarskap. Det är ett event med stor produktion, många deltagare, mycket teknik och en intensiv agenda på plats. I år var det rekorddeltagande med hela 2600 personer (500 deltagare via länk) i ikoniska Waterfront Building i Stockholm.

Utöver att producera hela eventet så har vi även byggt upp “after talken” som är en hel intervju-session med varje föreläsare direkt efter deras framträdande från scenen.

Fredrik Berling som intervjuade föreläsarna säger, “Det är intressant att få möta människor som är kompetenta inom sina områden i ett sådant här forum, direkt efter efter en föreläsning. De är tillgängliga på sätt som de normalt inte är. Som att de fått ett slags lugn efter en rejäl urladdning. Det blir väldigt bra samtal!”

Den föreläsaren som fick högst betyg var Stefan Ingves, trots att han aldrig pratat om ledarskap förut. Andra talare var Annie Lööf, Mikael Ribbenvik Cassar, Marie Nygren, Peter Gerhardsson, Maria-Pia Hope, Laura Swaan Wrede och Ayad Al Saffar och moderatorn för dagen var Frida Boisen, journalist, författare och prisbelönt moderator.

Nu är vi i full gång med planeringen inför Stora Ledarskapsdagen 2024, läs mer här:
https://www.storaledarskapsdagen.se/

“Det är intressant att få möta människor som är kompetenta inom sina områden i ett sådant här forum, direkt efter efter en föreläsning. De är tillgängliga på sätt som de normalt inte är. Som att de fått ett slags lugn efter en rejäl urladdning. Det blir väldigt bra samtal!”

3000

Antal gäster

16/11 2023

Datum

Stockholm

Plats

Nyfiken?

Kontakta oss så berättar vi mer.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Feeling idag

Standard
Summer mode
Feeling green