143 639

  • Serverade gäster

Fika?

Hur kan vi hjälpa dig?

+468 – 410 367 90 hej@konceptochevent.se

Story: ”Väck Freddie!”

Hela dagar och halva nätter på Tomtebogatan 5, Koncept & Events första kontor, är vad jag osökt kommer att tänka på när jag tänker att jag ska tänka tillbaka på hur jag tänkte när jag gjorde mina första sporadiska konsulttimmar för, låt mig tänka, Koncept & Event.

Om närheten till ESA Sushi (och dess 7 Eleven-öppettider) var ett ljus så var områdets städgator ett mörker. Det fanns absolut dagar där en gul lapp och ett Spicy Tuna-kvitto renderade i ett negativt dagsverke för min lilla enskilda firma.

Dessbättre innebar den tiden en möjlighet att jobba med hemsidor, texter, mailutskick, säljmaterial och design med mera, både för eventbyrån och för egen verksamhet. Man kan nog inte säga att det var kravlöst men jag fick mycket spelrum och förtroende, så de typiska (urvattnade?) termerna trial and error och learning by doing kommer väl till hands.

De sporadiska timmarna utvecklades till en avtalad deltidstjänst och inte så långt därefter fick jag chansen med ett liknande uppdrag simultant på ett annat bolag. Kombinationen av olika produkter och team, andra profiler och annan tonalitet var monumentalt lärorikt. Det tillsammans med talangfulla ledare och vassa kollegor är den överlägset bästa skola jag gått. Dessutom, och kanske absolut viktigast, har jag alltid haft full support från familjeföretaget där jag är verksam än idag (trägen vinner, pappa!).

Den 1 oktober gjorde jag min första dag som anställd på Koncept & Event efter att under en period jobbat fler och fler avtalade timmar på kontoret i Hagastaden. Det var en skön känsla efter många år som konsult, även om jag alltid känt mig som en del av bolaget och väldigt hemma här. Jag tycker också att det är ett fint bevis på att vi är verksamma i en organisation där man har goda möjligheter att utvecklas och avancera.

För många år sedan synkade jag och VD Niklas Åström en to do-lista med varandra i någon enkel form av påminnelse-app men succén uteblev och vi la snabbt ner det verktyget. I somras snubblade jag dock in på appen och såg en av Niklas to do’s från någon gång tidigt under 2016: “Väck Freddie!”. Huruvida Niklas bockade av den punkten eller inte får lämnas därhän, det vi istället kan säga är att nog har vi och vår marknadsavdelning vaknat nu.

Vi vinner förtroende att bygga eventprofiler och förädla kommunikation åt fina kunder. Vi har en modern och effektiv produkt och vi är ett lag. Det är riktigt najs att sporras av uppdragen och utmaningarna och få chansen att leverera tillsammans med mina inspirerande kollegor.

Nu ska vi rekrytera, har massor planerat och mycket vi vill göra. I en månad har jag varit Marknadschef på, tänk dig Fredric, Koncept & Event.

Vill du veta mer?

+4673 – 522 00 24
fredric@konceptochevent.se

Senaste artiklarna

Story: Våren 2020 och Live & Dine

7 juli, 2020 / För sex månader sedan hade vi snällt passat en förfrågan om ett digitalt event vidare till någon annan aktör. Efter den här våren och nu med facit i hand hade vi väldigt fel om oss själva....

Koncept: Digitalt & virtuellt

4 juni, 2020 / Vi är i full gång med att anpassa vår tjänst för framtiden, vårt erbjudande ska vara mycket bredare, mer adaptivt, innovativt och modernt. Vi ska konstant tillföra värde på alla plan och erbjuda en tjänst som är mer attraktiv för framtiden....

Digitalt: Infomercial, Live & Dine

27 maj, 2020 / Live & Dine är ett digitalt event där deltagarna samlas online för att laga en trerättersmeny hemifrån sina egna kök. Välrenommerade kockar leder matlagningen från vår TV-studio och deltagarna kan ställa frågor till kockarna under live-sändningen....

Media: 13 producenter som fixar ditt webinar

23 april, 2020 / Branschsajten Eventeffect listar 13 leverantörer som levererar lösningar för webinar. Vad som gör det extra kul med att vara med på listan är att vi inte är teknisk partner som de flesta andra på listan är......

Live & Dine – så här går det till

17 april, 2020 / Live & Dine är ett Employer Branding-event med allt innehåll vi alltid skapar; Kommunikation, Aktivitet, Engagemang, Gemenskap - fast digitalt såklart....

Media: Inspirationsartikel hos Eventeffect

17 april, 2020 / "Det har varit ovanligt tyst kring Koncept & Event. En ofrivilligt medveten strategi visar det sig. Nu lanserar eventbyrån ett digitalt eventkoncept där deltagarna medverkar genom att laga en trerättersmeny - hemifrån."...

Vill du veta mer?

Kontakta oss så berättar vi mer.

Feeling idag

Standard
Summer mode
Feeling green
×

Vi bjuder på fika!

Vill du veta mer om Koncept & Event, söka jobb hos oss eller bara träffa vår vakthund Coco? Hör av dig så ses vi på en fika på vårt kontor!


×
+468 – 410 367 90
hej@konceptochevent.se