Golftävling med Svea Bank 

Golvtävling och kundarrangemang med Svea Bank

De 100 gästerna, kunder till och inbjudna av Svea Bank, rullade ut med chartrad transport till Bro Hof en fin och ultimat septemberdag för att tävla, skratta och njuta av business i kombination med golf på den anrika golfbanan en dryg timme utanför stan.

18 hål med kanonstart spelades, efter en god och energirik frukost, och de tävlande bjöds på underhållning med hålvärdar vid utslagen. Tält byggdes upp och kundens partners höll i olika intressanta happenings och det tävlades givetvis om längsta drive och närmast pin. Dagen ute i Bro rundades av med aftergolf (som hardcore-spelarna säger) i solskenet på terrassen framför det vackra slottet.

Galamiddagen och prisutdelningarna skedde på Teaterskeppet som med stil hämtade alla gäster ute i Bro för en förmingels-båttur in till Skeppsbron. Det bjöds på tre-rätters, vinst-tal och det gjordes säkerligen anspråk på en hel del bragging rights. Vilken dag och kväll det var!

_______________________

Bro Hof har flertalet gånger stått som värd för Nordea Masters som är Sveriges bidrag till Europatouren. Förutom två banor i världsklass stoltserar Bro Hof med en helt fantastisk miljö med vackra vyer över Mälaren, ett träningsområde av högt snitt, ett slott som klubbhus med välrenommerad restaurang, festvåning, vinkällare mm. Helt enkelt en location för alla som vill ha det bästa.

”Det här var en underbar tillställning. Allt fungerade bra och det var enbart positiva kommentarer efteråt. Stort tack igen, ha en underbar dag!”

Vill du veta mer?

+4670 – 818 27 88
niklas@konceptochevent.se

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

100

Antal gäster

19/9 2018

Datum

Bro Hof Slott

Plats

Nyfiken?

Kontakta oss så berättar vi mer.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Feeling idag

Standard
Summer mode
Feeling green